Video

Bankovervallen en explosies in nieuwe trailer 'Widows'

Viola Davis, Michelle Rodriguez en co. gaan banken beroven om uit de schulden te komen.

door Kaj van Zoelen om 11:20 in Video
Bekijk hieronder de eerste volledige lange trailer van Widows, de nieuwe film van Oscarwinnaar Steve McQueen.

Widows is een thriller met een sterrencast bestaande uit onder andere Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo (de vier weduwen van de titel), Colin Farrell, Daniel Kaluuya, Robert Duvall, Jon Bernthal, Lukas Haas en Liam Neeson.

Steve McQueen regisseerde de film niet alleen maar schreef ook het script, samen met Gillian Flynn, de auteur van Gone Girl (het boek en daarna ook het script voor de film).

Zij bedachten het verhaal voor Widows, dat begint met het overlijden van een aantal bankovervallers tijdens een mislukte roofoverval in Chicago. De twee miljoen dollar die zij probeerden te stelen blijkt van een niet zo prettig heerschap te zijn, dat zijn geld ziet geconfisceerd worden door de politie. Dus ziet hij die twee miljoen als een schuld die nu gaat innen van de weduwes van de overvallers. Als de collega's en vrienden van de overleden overvallers de weduwes laten vallen, zien zij maar één optie om aan het geld te komen: de nog op de plank liggende overvalplannen van hun wijlen mannen ten uitvoering te brengen.

Widows is gebaseerd op een gelijknamige Britse miniserie uit 1983, dat zich oorspronkelijk in Londen afspeelde. De naar Chicago verplaatste film is voor regisseur Steve McQueen de grootste productie uit zijn carrière, na films als Twelve Years A Slave, Shame en Hunger.2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lord Bono

Avatar

Dit ziet er erg goed uit! Top cast/schrijver/regisseur.

Prince John

Avatar

Vond de vorige trailer beter, maar ook deze ziet er nog steeds goed uit!

nieuwslaatste nieuws

meest populair