O'Shea Jackson Jr. naast Michael B. Jordan in rechtbankdrama 'Just Mercy'

O'Shea Jackson Jr. naast Michael B. Jordan in rechtbankdrama 'Just Mercy'

De nieuwste film van 'Short Term 12'- regisseur Destin Cretton bevat ook andere bekende gezichten.

Den of Thieves-acteur O'Shea Jackson Jr. is aan de cast van Just Mercy toegevoegd. Dat is bekendgemaakt door The Hollywood Reporter. Het rechtbankdrama wordt de volgende film van Destin Cretton (Short Term 12). Momenteel bestaat de cast al uit aardig wat bekendheden, waaronder Michael B. Jordan, Jamie Foxx en Brie Larson. De film adapteert Bryan Stevenson's memoires Just Mercy: A Story of Justice and Redemption.

Bryan Stevenson is een jonge en getalenteerde advocaat die voor eerlijke gerechtigheid vecht middels een rechtssysteem dat tekortschiet. Hij neemt het op voor wanhopige mensen in nood. De Afro-Amerikaanse Walter McMillian is zo'n man. Ter dood veroordeeld beweert hij onschuldig te zijn. Door de zaak raakt Bryan verstrikt in een web van samenzweringen en politieke spelletjes.

Naar verluidt kruipt Jordan in de huid van Stevenson en Foxx in die van McMillian, alhoewel de veroordeelde omschreven wordt als een jonge man. Wie Jackson Jr. en Larson zullen spelen is nog onbekend. Cretton gaat volgende maand in Atlanta filmen naar een scenario dat hij schreef met Andrew Lanham (The Glass Castle). Warner Bros. zit achter de productie. Vermoedelijk komt Just Mercy pas begin 2020 uit in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair