Celebrity

Gespot: Ben Affleck op date met veel jongere Playboy-meid

Gezellig hoor!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:04 in Celebrity
Hollywoodster Ben Affleck (Justice League, Gone Girl) is na zijn scheiding met actrice Jennifer Garner zo'n drie jaar geleden, lekker begonnen met daten. Zijn nieuwste vriendin lijkt het 22-jarige Playboy-model Shauna Sexton te zijn. De twee werden donderdagavond samen gespot tijdens een date.

Ben Affleck (46) lijkt weer een nieuwe vriendin aan de haak te hebben geslagen. Afgelopen donderdag werd hij namelijk samen met Shauna Sexton, een succesvol model voor het mannenblad Playboy, gespot tijdens een gezellige wandeling. Eerder op de avond zouden de twee heerlijk een hapje hebben gegeten bij het Japanse restaurant Nobu Malibu. Volgens een insider is Affleck echter niet blij dat er foto's zijn gemaakt van deze date. Is hun relatie misschien nog iets te pril?

Van het ene naar het andere etentje
Eerder werd Affleck gelinkt aan de Amerikaanse televisieproducente Lindsay Shookus (38), die onder andere bekend is van haar werk voor het programma Saturday Night Live. Volgens dezelfde bron zou Afflecks relatie met Shookus onlangs uit zijn gegaan, omdat zij ondanks hun eerdere plannen toch niet met hem mee wilde verhuizen naar Los Angeles. Zo'n twee maanden geleden had Affleck nog een etentje met Shookus en haar ouders, maar de Batman-vertolker lijkt nu toch voor de veel jongere Sexton te willen gaan.

Relatie met ex Garner nog steeds goed
Eind juni 2015 kwam het sprookjeshuwelijk van Affleck en Garner tot een einde. De twee beroemdheden waren tien jaar getrouwd. Officieel is de scheiding nog niet afgerond. Affleck en Garner schijnen nog een goede band met elkaar te hebben en veel belangrijke momenten voor hun drie kinderen nog steeds samen te vieren. Eerder gingen er ook geruchten rond dat de twee hun relatie een nieuwe kans zouden willen geven, maar gezien deze foto's lijkt dat vooralsnog niet het geval te zijn.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

pete928s

Avatar

lijkt hier af en toe het vrouwenroddelblad story wel .

BlackPowerWolf

Avatar

Straks vertellen ze nog dat Kirsten Stewart weer wat te melden heeft.

Scheerzeep

Avatar

@pete928s

We hebben voor ieder wat wils.

ThomasOMalley

Avatar

^Het zijn ook de topics waar Pete het meest op reageert, dus ik snap het probleem niet.

Sunspot

Avatar

Prachtig lichaam heeft die vrouw

pete928s

Avatar

lijkt me nou geen topic om ellelange discussies over te voeren toch ?
Wat dat betreft is het zeker geen topic zoals de andere waar ik me in meng Thomas .
Probleem is wel een groot woord maar vind het wel apart .

Rich Art

Avatar

Ik vind het vooral jammer dat er vrijwel nooit foto's bij het artikel staan. Moet ik die weer zelf zoeken of op een link voor klikken
...

Scheerzeep

Avatar

@Rich Art

Iets met rechten en zo. Vind ik ook jammer.

Goku32

Avatar

Ben ga er voor man je hebt gelijk. En als het niks is ga je naar de volgende toch. Becaus you are the bat

Tim78

Avatar

Ben Aftrek strikes again

Artificialis

Avatar

Wat begint als een date is straks #MeToo en #TimesUp. Hij zal als oudere machtige man toch met dit soort jonge dames moeten uitkijken. Als ze het zat is kan ze alles tegen hem gaan gebruiken.

ThomasOMalley

Avatar

Pete "lijkt me nou geen topic om ellelange discussies over te voeren toch ?"
Ellenlange discussies moet toch niet het doel zijn wanneer FT een artikel plaatst? De kwaliteit van het artikel hangt niet af van hoeveel reacties erop komen.

Marklar

Avatar

playboy meid? Of toch gewoon een playmate

nieuwslaatste nieuws

meest populair