Will Smith maakt eerst 'Bad Boys 3' en 'Bright 2' en pas daarna 'Suicide Squad 2'

Will Smith maakt eerst 'Bad Boys 3' en 'Bright 2' en pas daarna 'Suicide Squad 2'

Veel vervolgfilms voor Smith.

De afgelopen tijd lijkt Will Smith de smaak weer te pakken te hebben. Na iets wat rustigere jaren zal hij ook komende periode in flink wat meer grote titels opduiken. Het lijkt erop dat de acteur na zijn werk aan Walt Disney's Aladdin, Ang Lee's Gemini Man en Blue Sky's animatiefilm Spies in Disguise aan de slag gaat met drie vervolgfilms.

Volgens TheGWW gaat Smith, in zijn carrière twee keer genomineerd voor een Oscar, eerst aan de slag met Bad Boys for Life, het lang verwachte derde deel in de reeks. Deze zal geregisseerd worden door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah. Nagenoeg aansluitend schiet Smith voor Netflix het vervolg op Bright. Pas daarna gaat hij aan de slag met Suicide Squad 2. Deze DC-film lijkt doorlopend vertraging op te lopen.

De opnames voor de derde Bad Boys-film starten in november. De cast wordt op dit moment gezocht. David Ayer start in maart 2019 met de opnames voor Bright 2. Pas in het najaar van 2019 zou regisseur Gavin O'Connor starten met de opnames voor het vervolg op de succesvolle DC-film Suicide Squad uit 2016.



NieuwsFilm

meest populair