Celebrity

Priyanka Chopra & Nick Jonas bevestigen en vieren verloving

In het weekend vond het verlovingsritueel plaats.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Iets langer dan twee maanden zijn ze een item, maar nu is het al zover: acteurskoppel Priyanka Chopra en Nick Jonas gaat trouwen. Geruchten over een eventuele verloving gaan al een tijdje rond, nu hebben ze het zelf bevestigd. Dat deden ze middels diverse foto's op Instagram. Daarin schreven ze niet enkel zoete dingen over elkaar, ook werden er al beelden getoond van een verlovingsritueel dat zaterdag plaatsvond.

De ceremonie was in Bombay, India. De ouders van de Texaanse zanger waren aanwezig en net als de toekomstige bruidegom gekleed in traditionele, Indiase kleding. Nick's broers - Kevin, Joe en de jongere Frankie - waren niet van de partij. Tijdens de plechtigheid moesten er een aantal rituelen uitgevoerd worden. Volgens ingewijden deden de tortelduifjes dit foutloos.

Wanneer de trouwerij zich precies zal afspelen is niet bekendgemaakt. Gezien de verrassende verlovingsritueel zal men dat ook niet doen. In mei stroomden online de berichten binnen over een liefdesrelatie tussen de 36-jarige Quantico-actrice en 25-jarige Jumanji: Welcome to the Jungle-acteur. Nick is niet de enige die trouwplannen heeft. Joe Jonas (29 jaar) raakte oktober 2017 verloofd met Game of Thrones-actrice Sophie Turner. De oudere Kevin Jonas (30 jaar) is al sinds 2009 getrouwd met Danielle Deleasa. Zij hebben twee kinderen.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair