Algemeen

Voorbereidingen 'Sherlock Holmes 3' begonnen

Robert Downey Jr. maakt zich klaar om terug te keren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Acteur Robert Downey Jr. is begonnen met voorbereidingen om weer in de huid van 's werelds beroemdste detective te kruipen, Sherlock Holmes. Ondanks dat de acteur vooral bekend is om zijn werk als Iron Man en dat het Marvel-personage hem zonder twijfel een vernieuwde carrière bracht, was hij de afgelopen tien jaar ook tweemaal als die held van Arthur Conan Doyle te zien.

De twee films, die door Guy Ritchie geregisseerd werden en in 2009 en 2011 verschenen, brachten gezamenlijk 1 miljard dollar op aan de box office. Daardoor leek het al meteen zeer waarschijnlijk dat er een derde film zou komen, maar Downey bleek daar te druk voor. Nu is echter zeker dat de derde film in 2020 uitkomt, en nu laat Downey weten zich daarop voor te bereiden.

Er schijnt straks flink wat ruimte te zijn voor de derde Holmes-film in de agenda's van Downey Jr. en zijn co-ster Jude Law. Downey Jr. is momenteel nog bezig met de heropnames van Avengers 4 en is net klaar met werk aan The Voyage of Doctor Dolittle. Verder is Law net klaar met zijn werk aan Captain Marvel.

Wanneer de opnames van Sherlock Holmes 3 moeten beginnen is niet helemaal zeker, maar aangezien de productie in december 2020 in première moet gaan, zullen die niet lang op zich laten wachten.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Laat maar komen!!!

Goov25

Avatar

Top!

nieuwslaatste nieuws

meest populair