Celebrity

Is Winona Ryder per ongeluk getrouwd met Keanu Reeves door 'Dracula'?

De actrice denkt zelf van wel!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 13:20 in Celebrity
Hollywoodsterren Winona Ryder (Stranger Things, Experimenter) en Keanu Reeves (John Wick: Chapter 2, To the Bone) zouden zomaar eens een officieel getrouwd echtpaar kunnen zijn in Roemenië, zo onthult Ryder in een recent interview met Entertainment Weekly. Dit alles door het spelen van een huwelijksscène in Dracula (1992). Lees hieronder alle details!

In een interview met het blad Entertainment Weekly heeft actrice Winona Ryder gezegd dat zij denkt dat er goede kans bestaat dat zij officieel getrouwd is met haar tegenspeler Keanu Reeves tijdens de opnames van Bram Stoker's Dracula (1992) in Roemenië. Ryder en Reeves spraken met Entertainment Weekly om hun nieuwste film Destination Wedding, waarin ze dus wederom naast elkaar te zien zijn, te promoten.

Getrouwd met Dracula
In de film trouwt Jonathan Harker (Reeves) met Ryders personage. Tijdens het draaien van de trouwscène werd een echte Roemeense priester ingezet. "Ik denk dan ook dat we in echte leven officieel met elkaar zijn getrouwd. Ik zweer het", grapt Ryder in het interview. "We hebben daar het hele gebeuren gedaan en elkaar het ja-woord gegeven". Alle stappen van een echte, traditionele huwelijksceremonie zouden dus op de filmset zijn afgevinkt.

Ryder denkt dan ook dat zij en Reeves wellicht zelfs officieel geregistreerd staan als getrouwd stel in Roemenië. Hoogstwaarschijnlijk is het niets meer dan een grap, maar deze anekdote zou zomaar eens een goede inspiratiebron kunnen zijn voor een nieuwe rom-com. Buiten de filmset zijn de twee overigens nooit een stel geweest.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aintiastinker

Avatar

Reeves speelde Harker, niet Graaf Dracula. Dat was toch echt Gary Oldman

Scheerzeep

Avatar

@aintiastinker

Oeps... Dank je! :-)

Frietgezicht

Avatar

Waarom zijn de reacties uitgeschakeld hieronder?

BlackPowerWolf

Avatar

Frietgezicht " Waarom zijn de reacties uitgeschakeld hieronder? "

Misschien was het even te confronterend voor @Scheerzeep

Scheerzeep

Avatar

@Frietgezicht

Dat lijkt me vrij duidelijk gezien de toon van de discussies onder vergelijkbare artikelen in het verleden.

Frietgezicht

Avatar

^ Ok,het kwam niet door de lerares die op mijn schoot kwam zitten dus lol.

GreenHornet

Avatar

Echt dom iemand aanklagen voor misbruik terwijl je het zelf ook gedaan hebt met iemand.

GreenHornet

Avatar

reacties kan je hier nog terug zien: https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NaQVAAc1HKwJ:https://www.filmtotaal.nl/nieuws/61922+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl

Frietgezicht

Avatar

^ Nou,dat valt reuze mee toch.

pete928s

Avatar

ik heb wat discussies gevolgd hier waarin flink beledigender met modder werd gegooid en daar zijn de reacties ook niet uitgeschakeld .
waarom bij deze dan wel ? , komt wat hypocriet over .
Als dit vaker gebeurt zie ik zo ook geen reden om hier te blijven

RoberPaulsen

Avatar

Ik ben ook per ongeluk met Keanu Reeves getrouwd

nieuwslaatste nieuws

meest populair