Is Winona Ryder per ongeluk getrouwd met Keanu Reeves door 'Dracula'?

Is Winona Ryder per ongeluk getrouwd met Keanu Reeves door 'Dracula'?

De actrice denkt zelf van wel!

Hollywoodsterren Winona Ryder (Stranger Things, Experimenter) en Keanu Reeves (John Wick: Chapter 2, To the Bone) zouden zomaar eens een officieel getrouwd echtpaar kunnen zijn in Roemenië, zo onthult Ryder in een recent interview met Entertainment Weekly. Dit alles door het spelen van een huwelijksscène in Dracula (1992). Lees hieronder alle details!

In een interview met het blad Entertainment Weekly heeft actrice Winona Ryder gezegd dat zij denkt dat er goede kans bestaat dat zij officieel getrouwd is met haar tegenspeler Keanu Reeves tijdens de opnames van Bram Stoker's Dracula (1992) in Roemenië. Ryder en Reeves spraken met Entertainment Weekly om hun nieuwste film Destination Wedding, waarin ze dus wederom naast elkaar te zien zijn, te promoten.

Getrouwd met Dracula
In de film trouwt Jonathan Harker (Reeves) met Ryders personage. Tijdens het draaien van de trouwscène werd een echte Roemeense priester ingezet. "Ik denk dan ook dat we in echte leven officieel met elkaar zijn getrouwd. Ik zweer het", grapt Ryder in het interview. "We hebben daar het hele gebeuren gedaan en elkaar het ja-woord gegeven". Alle stappen van een echte, traditionele huwelijksceremonie zouden dus op de filmset zijn afgevinkt.

Ryder denkt dan ook dat zij en Reeves wellicht zelfs officieel geregistreerd staan als getrouwd stel in Roemenië. Hoogstwaarschijnlijk is het niets meer dan een grap, maar deze anekdote zou zomaar eens een goede inspiratiebron kunnen zijn voor een nieuwe rom-com. Buiten de filmset zijn de twee overigens nooit een stel geweest.

NieuwsFilm

meest populair