Netflix haalt met reclames woede abonnees op de hals

Netflix haalt met reclames woede abonnees op de hals

Reclames zijn weinig chill. Uiteraard.

Gisteren berichtten we al over het feit dat Netflix experimenteert met reclames na afloop van content. Deze reclames zijn bij de test enkel voor andere Netflix-producties en dus geen reclames voor bijvoorbeeld een pak wasverzachter of een nieuw soort autodrop.

Dat de abonnees hier niet enorm blij van zouden worden, was uiteraard te voorspellen. Ondertussen lopen de klachten op en zal Netflix achter zijn oren gaan krabben of zij verder moeten gaan met de test. Overigens kan het ook om een soort (onnodige) promotiestunt gaan, want ja, hoe lekker is het kijken naar een film of serie zonder reclame!

In ieder geval dreigt een Nederlandse Netflix-abonnee al met het opzeggen van zijn account. "Als nu Netflix ook met reclame begint zeg ik in elk geval mijn abonnement meteen op! En ik zal niet de enige zijn denk ik..." En zo zijn er inderdaad velen met hem die zo reageren.



Ook buiten Nederland wordt er flink negatief gereageerd. En dat is ook wel terecht als je net lekker chill ligt te bingen... plop reclame...





NieuwsFilm

meest populair