Tiffany Haddish geschokt in trailer nieuwe komedie 'The Oath'

Tiffany Haddish geschokt in trailer nieuwe komedie 'The Oath'

Zou jij wel trouw zweren aan de Amerikaanse president?

De ster van Tiffany Haddish blijft stijgen. Na haar doorbraak in Girl's Trip is ze dit jaar te zien in de serie The Last O.G. en films zoals Night School en Nobody's Fool.

En daarna speelt ze ook een hoofdrol in The Oath, waarvan nu de eerste teaser-trailer verschenen is. Tiffany Haddish speelt Kai, de vrouw van Chris, gespeeld door Ike Barinholtz (The Mindy Project, Blockers), die met The Oath ook zijn regiedebuut maakt.

Wanneer Chris, een hooggespannen man die 24 uur per dag het nieuws volgt en uitgesproken politieke meningen heeft, en zijn meer nuchtere vrouw Kai, te horen krijgen dat inwoners van de Verenigde Staten worden gevraagd een eed van loyaliteit te tekenen aan de president, is hun reactie er een van ongeloof, gevolgd door een idealistische weigering.

De deadline voor het tekenen is op Thanksgiving, wat natuurlijk voor spanning zorgt tijdens het traditionele diner op die dag met familie. Politiek bespreken tijdens zo'n diner met familie levert altijd al spanningen op, maar de combinatie van ruziënde familieleden, de innerlijke spanning van Chris en het verschijnen van twee agenten van de overheid op de stoep zorgt ervoor dat het diner helemaal uit de hand loopt.



NieuwsFilm

meest populair