Blockers (2018)

Parents Can Be Such....

Tienersekskomedie draait net iets te veel om de ouders en te weinig om de tieners.
play

6,3 details

  • 102 Min
  • Komedie
  • Verenigde Staten
102 Min Verenigde Staten

Cena speelt naast Leslie Mann en Ike Barinholtz en samen vormen ze een drietal geschrokken ouders die ontdekken dat hun dochters op het punt staan ontmaagd te worden. Iets wat bij hen in het verkeerde keelgat schiet. Daarom besluiten ze de avond dat het schoolbal plaatsvindt de handen ineen te slaan om hun kinderen te stoppen.

Regie
Kay Cannon
Cast
Leslie Mann, John Cena, Gina Gershon, Ike Barinholtz, Kathryn Newton, Rhoda Griffis, Gary Cole, June Diane Raphael, Hannibal Buress, Graham Phillips, Colton Dunn, Miles Robbins, Jake Picking, Geraldine Viswanathan, BreeAnna Marie, Ramona Young, Jimmy Bellinger, Gideon Adlon, Bobby Akers, Sarayu Blue, Victoria Hall.
Release
01.03.2018
Release NL
19.04.2018
Release DVD
24.10.2018

Filmtotaal Recensie

Regie: Kay Cannon | Cast: Leslie Mann (Lisa), Ike Barinholtz (Hunter), John Cena (Mitchell), Kathryn Newton (Julie), Geraldine Viswanathan (Kayla), Ramona Young (Angelica), e.a. | Speelduur: 102 minuten | Jaar: 2018

Blockers is een afkorting voor cockblockers, een Amerikaanse term die staat voor mensen die voorkomen dat anderen seks hebben. Volgens Wikipedia werd de term populair dankzij de tienersekskomedie Superbad, dus is het een toepasselijke titel voor deze nieuwe tienersekskomedie die ook gaat over drie tieners die voor het einde van het schooljaar voor het eerst seks willen hebben. Dit keer zijn het echter drie meiden, en de blockers zijn hun ouders, die dat gedurende een wilde nacht met alle macht proberen te voorkomen.

Julie, Kayla en Sam zijn drie beste vriendinnen die op het punt om hun schooljaren af te ronden, met daarbij de prom, het eindejaarsbal van Amerikaanse scholen, als hoogtepunt. Als Julie besluit dat ze op die avond haar maagdelijkheid wil en gaat verliezen aan haar vriendje, deelt ze dat met haar twee beste vriendinnen, die prompt besluiten mee te doen. Kayla met een jongen die ze nauwelijks kent, en Sam met een jongen die ze niet ziet zitten - omdat ze in het geheim eigenlijk lesbisch is. Als Julies moeder en de vaders van Kayla en Sam per ongeluk op de avond in kwestie achter de plannen van hun dochters komen, proberen ze er de rest van de avond alles aan te doen om hun dochters' maagdelijkheid te behouden.

alle artikelen (2)

Blockers Nieuwsberichten

Laatste reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Blockers

acties