Seks is nog steeds verboden in tweede trailer 'Blockers' met John Cena

Seks is nog steeds verboden in tweede trailer 'Blockers' met John Cena

Wat zou Vin Diesel doen?

Universal Pictures heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Blockers, een sekskomedie met John Cena, Leslie Mann en Ike Barinholtz. Ze spelen daarin drie overbezorgde ouders die hun kinderen ervan willen weerhouden hun maagdelijkheid te verliezen. De film is het regiedebuut van Kay Cannon. In Hollywood werkte ze o.a. als schrijfster aan de Pitch Perfect-titels. Voor deze film nam ze echter een rustpauze - ze liet het scenario aan vijf anderen over.

Mitchell, Lisa en Hunter zitten met een probleem. Ze hebben hun kinderen zojuist uitgezwaaid, die met veel plezier naar het schoolbal gaan. Kort daarna ontdekken ze echter dat hun dochters een akkoord hebben gesloten om dezelfde avond ontmaagd te worden. Dat is iets dat de drie ouders niet toestaan. Een geheime, zij het komische, onderneming volgt. Zullen Mitchell, Lisa en Hunter zegevieren? Of zal hun nachtmerrie verwezenlijkt worden?


Blockers komt o.a. uit de geesten van dezelfde lui die Harold & Kumar Go to White Castle en American Reunion hebben geschreven. Point Grey Pictures (Game Over, Man!) en DMG Entertainment (Prisoners) hebben de komedie gemaakt. Amerikanen kunnen vanaf 6 april zien hoe Ike Barinholtz kontbier in zijn gezicht krijgt. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair