Celebrity

Michael Shannon verafschuwt Donald Trump en zal hem nooit spelen

De acteur houdt van schelden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 07:18 in Celebrity
Op boerse wijze laat Michael Shannon ons opnieuw weten dat hij de huidige, Amerikaanse president Donald Trump absoluut niet kan uitstaan. Grappig genoeg deed hij dat pas geleden jegens Playboy. Ze vroegen aan de Iceman-ster of er echt geen mogelijkheid was dat hij ooit in de huid van Trump zou kruipen voor een filmrol. Zijn antwoord was resoluut: "Nee."

Het erotische tijdschrift kaartte aan dat de 44-jarige Amerikaan ooit gezegd heeft dat hij het fascinerend vindt om slechteriken te spelen die lijden. "Wat bedoel je daarmee? Dat hij lijdt?" antwoordde Shannon vermaakt. Hij is er zeker van dat Trump nergens mee worstelt en in zijn eigen kleine wereld leeft. "Hij heeft het reuze naar zijn zin! Zit je me nou in de zeik te nemen? Die gast heeft zoveel plezier."

Shannon vervolgt: "Hij heeft de tijd van zijn verdomde leven. Hij hoeft niet eens te werken. Het zware werk dat de meeste mensen moesten verrichten om de president van de Verenigde Staten te worden, sloeg hij gewoon verdomme over. Die klerelijer weet niet eens wat er in de grondwet staat. Hij heeft geen ene grip op de geschiedenis, politiek of de wet. Geblinddoekt gooit hij dartpijltjes naar de zijkant van een bus."

Playboy vroeg zich af of Trump niet soms in de nacht wakker ligt, vanwege de vele problemen waarmee hij te maken heeft. "Als hij naar het plafond staart, dan denkt hij waarschijnlijk: 'Ik wil verdomme wippen.' Ik weet het niet. Ik ga absoluut niet de mogelijkheid overwegen dat Trump in staat is diepzinnig na te denken. In welke vorm dan ook. Het gebeurt niet. Hij kan de klere krijgen. Wanneer hij alleen is met zijn gedachtes, dan kan hij niets complexers bedenken dan: 'Ik wil wippen. En een cheeseburger. Misschien dat mijn vrouw wil wippen als ik tegen haar zeg dat ze knap is.'"

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Oh dus indirect geeft hij eigenlijk aan dat hij graag Hillary Clinton zou willen spelen in een biopic. #seandenirologic

Master Of Films

Avatar

Al zou Michael Shannon het wel willen dat hij ooit Trump gaat spelen, dan valt hij in het niets. Er is maar 1 man die Trump kan spelen.

Akke Moeka Hara

Avatar

Sterk van Shannon, het lijkt op plat schelden maar hij benoemt hier inhoudelijk ook dat hij niet eens weet wat zo een Trump denkt of hoe hij zich moet inleven in hem, hoe haal ik mijn vrouw Malaria over om te wippen? Zeggen dat ze knap is.
Was al een toffe acteur, he just got promoted.

JVD

Avatar

Zo`n 99% van Hollywood is democraat en verafschuwt Trump. Hoe is dit nieuws of verrassend??? Elkaar nablaffen noem je dit.

Marklar

Avatar

ik hoor het hem zo zeggen met die geweldige stem

SeanDeNiro

Avatar

Ach wat zieieieielig.

pete928s

Avatar

Dit artikel zegt meer over Shannon dan over Trump .
Ga lekker met Deniro verder zeiken , mischien dat Whoopi
ook wel mee wil doen .

Civilian Supreme

Avatar

Denk dat hij inhoudelijk er niet ver naast zit. Overigens een topacteur, jammer dat hij geen Zod meer kan spelen.

HarryHole

Avatar

Wat heeft dit geklets met een Nederlandse website te maken? In Rusland zullen er ook wel acteurs zijn die Poetin niet willen spelen. Moet dat dan ook op Filmtotaal?

ThomasOMalley

Avatar

^Als je niet geïnteresseerd bent in de nieuwste vlam van Patricia Paay of het liefdesleven van Wesley en Yolanthe laat je de Privé in de schappen liggen.
Dit artikel valt onder de categorie "celebrity nieuws", mijn voorstel zou zijn dat je hier op dezelfde manier mee omgaat.

pete928s

Avatar

Nou thomas ?
Lijkt me meer vallen onder de noemer : links politiek geneuzel .

ThomasOMalley

Avatar

^Mwa dan moet er voor de balans ook een categorie komen voor rechts geneuzel en dan blijven we aan de gang. Bovendien is het niet meer van deze tijd om je te beperken door alleen over links en rechts te spreken. Veel mensen kunnen zich vinden in beide kanten, afhankelijk van het onderwerp.

Master Of Films

Avatar

pete928s "Dit artikel zegt meer over Shannon dan over Trump ."
Ik moet je hier in gelijk in geven.
Er zijn weliswaar 10.000+ andere artikelen op het internet wat meer zegt over Trump dan over Shannon. Maar bij deze moet je dus niet wezen. Sowieso moet Shannon geen Trump spelen, terwijl Baldwin het perfect (na)doet. Ook kan Shannon geen Elvis (na) spelen, zie Elvis & Nixon waarin Spacey wel weer een perfecte Nixon nadoet. Voor een goede Elvis moet je dus bij John Carpenter's Elvis wezen met de enige echte Kurt Russell. Wie Shannon wel goed kon na spelen was Richard Kuklinski, een huurmoordenaar met een gedragsstoornis. :)

nieuwslaatste nieuws

meest populair