Hugh Jackman straks in 'X-Force'?

Ryan Reynolds heeft een briljant plan om de acteur terug te halen.

Jim Pedd 22 augustus 2018 20:30 in Algemeen
Als het aan Ryan Reynolds ligt, keert Hugh Jackman terug naar de X-franchise. Maar niet als het personage waarmee de acteur definitief internationaal doorbraak, Wolverine, maar als zichzelf. Reynolds zou dolgraag willen dat Jackman te zien is in X-Force als... Hugh Jackman.

Buzzfeed organiseerde een sessie met de cast van Deadpool 2, waarin gevraagd werd wie ze graag in X-Force zouden willen zien. Daarop kwam Reynolds met zijn plan: "Ik zet in op Hugh Jackman, maar niet als Logan, maar gewoon als Hugh Jackman." Grappig genoeg is daar ook ruimte voor, want in Deadpool bleek dat Jackman als personage in het X-universum bestaat.

De laatste keer dat Jackman in een X-Men-film verscheen, was in 2017, toen hij in Logan te zien was. Het was de laatste film voor de acteur als Wolverine, een personage dat hij bijna twee decennia speelde. Jackman was toen heel duidelijk: een terugkeer was uitgesloten. Maar een terugkeer als zichzelf heeft hij nooit uitgesloten, dus wie weet behoort dat toch tot de mogelijkheden.

X-Force heeft nog geen releasedatum, maar zal geregisseerd worden door Drew Goddard.

NieuwsFilm