Angelina Jolie wil de media-aandacht die George Clooney's vrouw krijgt

Angelina Jolie wil de media-aandacht die George Clooney's vrouw krijgt

Althans, dat beweren vrienden van de actrice.

Page Six heeft met vrienden van actrice Angelina Jolie gesproken en zij zeggen dat de 43-jarige Amerikaanse zich vervangen voelt door de vrouw van George Clooney, Amal. Ze zou ontzettend jaloers zijn en denkt dat haar identiteit - die van 's werelds belangrijkste filantroop - door haar gestolen wordt.

Beide vrouwen voeren uiteraard veel uit voor de wereld. Jolie leidt twee liefdadigheidsinstelling en is een speciale gezant van de Verenigde Naties. De 40-jarige Amal Clooney-Alamuddin heeft het haar missie gemaakt om zoveel mogelijk vluchtelingen te helpen. Daarnaast heeft ze met George de Clooney Foundation for Justice gestart, een instelling die mensen - onderdrukt door de overheid - in de rechtbank bijstaat. Ook zij heeft de VN gesteund.

"Angelina heeft een hekel aan de aandacht die Amal krijgt," vertelt de bron aan Page Six. "Ze is beeldschoon, slim en stijlvol. Ze heeft een prachtig gezin en ze doet belangrijk werk voor mensenrechten." Overigens zou Jolie enigszins haar eigen vijand zijn. Door de vechtscheiding met Brad Pitt wordt ze omschreven als "gek en manipulatief." Voormalige vrienden van het stel, waaronder de acteur uit The Descendants, zouden de kant van Pitt hebben gekozen.

Verder meldt de ingewijde: "Angelina leeft echt in een zeepbel. Ze gelooft dat Amal een 'alleenstaande, blanke vrouw'-manoeuvre uitvoert. Ook begrijpt ze niet waarom ze zo onpopulair in Hollywood geworden is. De waarheid is dat Amal zich helemaal niet druk maakt om Angelina. Ze richt zich volledig op haar gezin en haar werk."



NieuwsFilm

meest populair