Cast 'Top Gun: Maverik' is rond!

Het Tom Cruise-vehikel draait volgende zomer in de bioscoop.

Er zijn weer nieuwe castleden gevonden voor Top Gun: Maverick. Paramount bevindt zich midden in de pre-productie van de film, maar de cast was naar het schijnt nog niet rond. Vandaag kunnen we melden dat daar verandering in is gekomen, want Paramount heeft nog zes nieuwe acteurs gevonden voor het Tom Cruise-vehikel.

Cruise keert in dit vervolg terug als Maverick, maar ditmaal is hij niet langer de hot shot piloot Hij is instructeur op de vliegschool en traint nieuwe rekruten, met een focus op het besturen van drones. Om dat uitgangspunt kracht bij te zetten, moesten enkele nieuwe castleden gevonden worden. Zo werd Miles Teller gecast als een van de piloten.

Naast Teller zijn er nog zes anderen gecast: Thomasin McKenzie, Charles Parnell, Jay Ellis, Bashir Salahuddin, Danny Ramirez en ook Monica Barbaro. Hun rollen zijn ook meteen onthuld. McKenzie speelt de dochter van het personage van Jennifer Connelly. Verder is Parnell een admiraal in de academie; Salahuddin een technicus en is de rest een piloot.

Wanneer de opnames precies van start gaan is nog niet zeker, al lijkt men er bijna klaar voor om te beginnen. Vanaf 12 juli 2019 moet Top Gun 2 in de bioscoop draaien.



NieuwsFilm

meest populair