Kevin Spacey heeft nieuwe misbruikzaak aan zijn broek hangen

Kevin Spacey heeft nieuwe misbruikzaak aan zijn broek hangen

De acteur wordt weer aangeklaagd.

Acteur Kevin Spacey (Billionaire Boys Club, Baby Driver) heeft mogelijk een nieuwe rechtszaak aan zijn broek hangen. De openbaar aanklager in Los Angeles, Amerika, bereidt op dit moment namelijk een twee aanklacht van seksueel misbruik tegen de tweevoudig Oscarwinnaar voor. Ook in andere plaatsen lopen er op dit moment onderzoeken naar Spacey.

Ooit was hij een van de grootste acteurs van Hollywood, maar die tijd lijkt nu definitief voorbij te zijn. Vorig jaar oktober werd Spacey door Anthony Rapp beschuldigd van seksuele intimidatie. Dit incident zou zijn voorgevallen in 1986. Rapp was toen veertien. Nadien zijn er nog zo'n vijftien shockerende verhalen over de wangedragingen van Spacey naar buiten gekomen. Spacey verdedigde zichzelf onder andere door uit de kast te komen. In Hollywood was zijn seksuele geaardheid echter al jaren een publiek geheim.

Tweede officiële aanklacht
In Los Angeles is de openbaar aanklager nu dus bezig met een nieuwe aanklacht van seksueel misbruik tegen Spacey. In april dit jaar werd al een eerste zaak in die stad aangespannen. The Hollywood Reporter meldt dat het onbekend is om welke aantijgingen het hier precies gaat. Ook in New York worden er diverse aanklachten tegen de voormalig House of Cards-ster onderzocht. In het Verenigd Koninkrijk lopen er op dit moment zes strafrechtelijke onderzoeken naar de acteur.

NieuwsFilm

meest populair