Warner vindt al regisseur voor 'Supergirl'!

Warner vindt al regisseur voor 'Supergirl'!

Een relatief onbekende.

Walter Hamada is druk bezig met het hervormen van het DC-filmuniversum. Nu horen we dat hij al een regisseur op het oog heeft voor de aankomende Supergirl-film en dat dit niemand minder dan Reed Morano zou moeten zijn. Dat is een vrij onbekende dame, die binnen de industrie voornamelijk bekend staat om haar televisiewerk.

Mocht Morano inderdaad de film gaan regisseren, dan is dat een duidelijke zet van Warner Bros. en Hamada. De bedoeling zou namelijk zijn om DC-films minder prijzig te maken en dat lukt aardig met dit soort wat minder bekende namen. Tegelijk is het wel een dame die goed werk verricht heeft, bijvoorbeeld aan de series Billions en recent nog aan The Handmaid's Tale, waarvoor ze vorig jaar een Emmy won. Ook regisseerde ze recent haar tweede film, I Think We're Alone Now met Peter Dinklage en Elle Fanning in de hoofdrollen.

Warner hoopt met Supergirl iets soortgelijks als met Wonder Woman te bereiken en wil een film neerzetten met een sterke vrouwelijke hoofdpersoon. De bedoeling is dat de opnames snel van start gaan en dat de film in de loop van 2020 uiterlijk in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair