Channing Tatum verliest zijn grote vriend

Channing Tatum verliest zijn grote vriend

Een goede jeugdvriend van de acteur is helaas overleden.

Acteur Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) heeft helaas afscheid moeten nemen van een goede jeugdvriend. In een emotioneel eerbetoon dat hij heeft geplaatst op Instagram laat de acteur weten wat deze vriend precies voor hem heeft betekend.

Een jeugdvriend van Channing Tatum is vorige week komen te overlijden. Zijn 'eerste beste maatje' Corey Vaughn stierf afgelopen dinsdag. Op Instagram heeft Tatum een mooi bericht geplaatst om Vaughn te herdenken. "Er is zoveel te vertellen. Ik vergeet nooit hoe hij voor me opkwam en me beschermde toen ik pas in Mississippi woonde", schrijft Tatum in zijn eerbetoon. "Het zou met iedereen voor me vechten. Al die problemen die we samen veroorzaakten, al dat gelach... Ik zal zijn lach nooit meer kunnen zien".

Tatum moedigt vervolgens zijn volgers aan om altijd in contact te blijven met je dierbaren. "Zorg dat je afspraken met elkaar niet blijft uitstellen", vervolgt hij. "Een vriend zien, of eventueel bellen of sms'en... je weet nooit wat de toekomst te bieden heeft". Aan het einde van zijn eerbetoon schrijft Tatum nog dat Vaughn zeker had gewild dat zijn vrienden volop zouden blijven genieten van het leven. "Hij heeft dat ook altijd gedaan", vertelt de Hollywoodster. "Ik zal je voor altijd blijven missen, maat". De doodsoorzaak van Vaughn is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair