Is Oscar Isaac de nieuwe Batman?

Is Oscar Isaac de nieuwe Batman?

Of wordt hij de schurk in de film van Matt Reeves?

Het gerucht gaat dat acteur Oscar Isaac gesprekken voert met Warner over een rol in The Batman. Naar verluidt is Isaac een van de kandidaten voor de rol van Batman in de film van Matt Reeves. Tegelijk zou het ook mogelijk kunnen zijn dat de acteur juist de voornaamste schurk speelt en dat schijnt The Penguin te zijn.

Helemaal zeker is het niet voor welke rol Isaac is langs geweest. Mocht hij voor de rol van Bruce Wayne langs zijn gekomen, wijkt Warner enigszins van het idee af om een jongere acteur van tussen de 25 en 30 te casten voor de rol. Isaac is ondertussen alweer 39 jaar oud. Tegelijk is hij wel gewend om heldenrollen te spelen, denk maar aan zijn rol als Poe Dameron in de Star Wars-vervolgtrilogie.

Wat het ook wordt: over The Batman is nog veel onzekerheid. De DC-film schijnt zich af te spelen in dezelfde realiteit als de andere films tot nu toe. Daarmee wordt het een soort prequel, die draait om de jonge jaren van Bruce Wayne. Ondanks dat er nog druk wordt gewerkt aan het script, zoekt de studio ondertussen dus al naar een acteur.



NieuwsFilm

meest populair