Eddie Murphy wordt binnenkort voor de tiende keer vader

Zijn huidige vriendin zal bevallen van hun tweede kind.

People heeft van Eddie Murphy's woordvoerder te horen gekregen dat de grappenmaker opnieuw vader gaat worden. Het duurt wel nog eventjes - zijn vriendin Paige Butcher is in december uitgerekend. Voor de 57-jarige Beverly Hills Cop-ster wordt het zijn tiende kind. Begin mei 2016 beviel Butcher van hun eerste nakomeling: dochter Izzy.

Murphy lijkt het nieuws officieel naar buiten te hebben gebracht nadat zijn vriendin onlangs met een zwangere buik werd gespot. Butcher, een model, en Murphy zijn sinds 2012 samen. Beiden zijn dol op hun privacy en lijken alles voor zich te houden. Enkel tijdens evenementen verschijnen ze ten tonele.

Daar lijkt Butcher erg tevreden mee te zijn. Dat vertelde ze aan Vanity Fair: "Ik heb een relatie met een bekendheid, dus ik heb het idee dat er al genoeg over mij op straat ligt. Ik had het idee dat ik te veel informatie weggaf en mensen te veel toegang schonk. Nu hou ik zoveel mogelijk privé."

Eén keer is Murphy getrouwd geweest, van 1993 t/m 2006 met Nicole Mitchell. Met haar heeft hij vijf kinderen gekregen: dochters Bria (28 jaar), Shayne (23 jaar), Zola (18 jaar), Bella (16 jaar) en zoonlief Miles (25 jaar). Een jaar na hun scheiding schonk oud-Spice Girl Melanie Brown leven aan dochter Angel. Zij is inmiddels 11 jaar. Uit twee andere relaties komen ook zonen Eric (29 jaar) en Christian (27 jaar).



NieuwsFilm

meest populair