The Rocks Fast & Furious-personage moest altijd al eigen spin-off krijgen

The Rocks Fast & Furious-personage moest altijd al eigen spin-off krijgen

'Hobbs & Shaw' stond al langer op het vizier van de producenten.

Volgend jaar krijgen we Hobbs and Shaw te zien, een spin-off van de Fast and Furious filmreeks rondom de personages van Dwayne "The Rock" Johnson (Hobbs) en Jason Statham (Shaw).

Toen het nieuws aangekondigd werd, kwam dit als enige verrassing en werd er naar animositeit tussen enkele sterren op de set van de achtste film in de reeks gewezen als reden voor de spin-off, die geregisseerd wordt door David Leitch, bekend van John Wick, Atomic Blonde en John Wick: Chapter 2.

Maar nu zegt producent Hiram Garcia dat men altijd al een spin-off rondom Hobbs wilde, vanaf het moment dat het personage in de vijfde film werd geïntroduceerd:

''Toen ik vertelde dat we het Hobbs personage min of meer voor Fast Five hadden bedacht, was het doel eigenlijk altijd al dat als we het goed doen en het publiek positief op Hobbs reageert, en we hadden het grote geluk dat het publiek dat deed, er een goede mogelijkheid is om een spin-off rondom dit personage te creëren. En na een aantal films, hadden wij het gevoel dat het moment nu kwam, na Fate of the Furious, de reactie van mensen op de chemie tussen Dwayne en Jason en het plezier dat we merkten dat we met hen hadden.''



NieuwsFilm

meest populair