Chris Hemsworth gecast in Netflix-actiefilm van de Russo broers

Chris Hemsworth gecast in Netflix-actiefilm van de Russo broers

In 'Dhaka' van de gebroeders Russo moet Hemsworth een gekidnapt jochie redden.

De gebroeders Russo mogen dan mogelijk bijna klaar zijn met hun reeks films voor Marvel (beginnende met Captain America: The Winter Soldier, waarna Captain America: Civil War volgde en nu het huidge Avengers-tweeluik), ze hebben al een volgend project klaar staan: Dhaka.

En daar hebben ze nu de hoofdrol voor gecast, in de vorm van Chris Hemsworth, die ze natuurlijk kennen van de samenwerking tijdens Avengers: Infinity War en het vervolg dat volgend jaar daarop zal volgen.

Het plot voor Dhaka wordt nog geheimgehouden, maar er is al wel bekend dat de film een actiefilm zal worden over een man die een gekidnapte Indiase jongen moet bevrijden. De film moet geschoten worden in India en Taiwan, en zal geproduceerd worden door Netflix.

Dhaka is naast de titel van de film ook de naam van de hoofdstad van Bangladesh, waar de film zich vermoedelijk in ieder geval ten deze zal afspelen.

De gebroeders Russo produceren de film. Joe Russo gaat ook het script schrijven, terwijl Sam Hargrave, die stuntwerk heeft gedaan voor meerdere Marvel-films en o.a. Atomic Blonde, zijn regiedebuut zal maken met Dhaka.



NieuwsFilm

meest populair