Meer Black Panther in 'Avengers 4'

Meer Black Panther in 'Avengers 4'

Was hij niet een soort van dood?

Zoals bekend vinden er bijna altijd extra opnames plaats voor grote Hollywood-blockbusters. Ook voor Avengers 4 gaat het regie-duo Anthony en Joe Russo weer op pad. Atlanta Filming meent te weten dat er ook aanvullende opnames komen voor Wakanda en het personage Black Panther.

De derde Avengers-film Avengers: Infinity War werd opgenomen en waarschijnlijk grotendeels afgerond voor dat de solofilm Black Panther verscheen. Het aandeel van T'Challa in Infinity War was beperkt en hij "stierf" aan het einde van die film. Mogelijk kiest Marvel Studios ervoor om hem meer schermtijd te geven in het nog titelloze Avengers 4. Hoe is uiteraard nog onbekend.

In Avengers 4 krijgen we overigens ook andere gezichten dan in Infinity War te zien, met onder meer Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel, Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man, Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp, Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne, Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye, Jon Favreaus Happy Hogan, Ty Simpkins' Harley Keener (uit Iron Man 3) en Hiroyuki Sanada in een nog onbekende rol.

Vanaf begin mei 2019 in de bioscoop!



NieuwsFilm

meest populair