Algemeen

Meer Black Panther in 'Avengers 4'

Was hij niet een soort van dood?

door Bram de Groot om 18:37 in Algemeen
Zoals bekend vinden er bijna altijd extra opnames plaats voor grote Hollywood-blockbusters. Ook voor Avengers 4 gaat het regie-duo Anthony en Joe Russo weer op pad. Atlanta Filming meent te weten dat er ook aanvullende opnames komen voor Wakanda en het personage Black Panther.

De derde Avengers-film Avengers: Infinity War werd opgenomen en waarschijnlijk grotendeels afgerond voor dat de solofilm Black Panther verscheen. Het aandeel van T'Challa in Infinity War was beperkt en hij "stierf" aan het einde van die film. Mogelijk kiest Marvel Studios ervoor om hem meer schermtijd te geven in het nog titelloze Avengers 4. Hoe is uiteraard nog onbekend.

In Avengers 4 krijgen we overigens ook andere gezichten dan in Infinity War te zien, met onder meer Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel, Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man, Evangeline Lilly's Hope Van Dyne / Wasp, Michelle Pfeiffers Janet Van Dyne, Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye, Jon Favreaus Happy Hogan, Ty Simpkins' Harley Keener (uit Iron Man 3) en Hiroyuki Sanada in een nog onbekende rol.

Vanaf begin mei 2019 in de bioscoop!

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Ach het zal waarschijnlijk een paar minuten extra zijn. Zo erg is Black Panter nu ook weer niet.

chefry1983

Avatar

uit antman & the Wasp blijft alleen antman overDus black panter is niet dood. Of het worden flashbaks

En het lot van Hawkeye is onbekend

Decepticon

Avatar

Atlanta Fiilming meent te weten.....

Weer een beetje suggereren dus. Wakanda speelt in Infinity War al een grote rol, dus ik zal er niet van opkijken als Wakanda weer te zien is. Hey is tenminste het hoogst technologische land ter wereld.

Wat Black Panther betreft, we zullen gewoon moeten afwachten hoe alles zich ontvouwt. Ik denk dat we in eerste instantie in grote lijnen het oude Avengers team zullen volgen.
Maar er werd door de regisseurs gezegd dat Avengers 4 nog grootser wordt dan Infinity War, dus we zullen vast de (meeste) anderen wel weer zien.

Upriser

Avatar

@chefry1983 : Wil je uitkijken met spoilers? Ik heb Antman 2 nog niet gezien nml

Sunspot

Avatar

Die doden deden me niks, bij niemand denk, totaal geen impact.

Zie wel wie terug komt, en natuurlijk, kom op, iedereen weet wel dat BP terug komt, Spiderman, Strange, lachwekkend gewoon.

Als ze Thanos niet zo goed hadden gedaan, diepte, dan was het maar een matige standaardfilm, wat het ook is uiteindleijk, Thanos heeft het gered, samen met Thor.

nieuwslaatste nieuws

meest populair