Super Zombies in 'Zombieland 2'

Super Zombies in 'Zombieland 2'

Wordt Zombieland 2 niet gewoon Zombieworld of Zombienation?

De opnames voor Zombieland 2 gaan volgens de website GWW op 28 januari volgend jaar van start. Deze vinden plaats in Atlanta en in Tennessee. Ook weet de website het plot van het vervolg op de succesvolle zombiekomedie Zombieland uit 2009.

Het plot luidt volgens de website GWW als volgt:


De groep wordt geconfronteerd met een nieuwe zombie-bedreiging als een nieuw ras van zombies zich heeft ontwikkeld. Dit nieuwe superzombie-type is sneller, groter en sterker dan de vorige stam van zombies en moeilijker te doden. Deze superzombies zijn begonnen zich te groeperen in een horde die van stad naar stad gaat en een pad van vernietiging achter zich laat.
En daar is natuurlijk helemaal niets mis mee, zeker als je weet dat Woody Harrelson, Emma Stone, Jesse Eisenberg en Abigail Breslin terugkeren in hun rollen.

De regie ligt opnieuw in handen van regisseur Ruben Fleischer (Venom) en schrijvers Paul Wernick en Rhett Reese (Deadpool) en producent Gavin Polone zijn ook weer betrokken. Op 7 november 2019 moet Zombieland 2 in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair