Playboy-model ontkent Ben Affleck's alcoholisme te hebben verergerd

Playboy-model ontkent Ben Affleck's alcoholisme te hebben verergerd

Volgens Shauna Sexton is zij niet de reden dat de acteur nu weer in een ontwenningskliniek zit.

Justice League-acteur Ben Affleck voelde de laatste paar maanden dat hij zijn strijd met alcoholisme aan het verliezen was. Ondanks dat hij hulp had ingeschakeld, besloot hij zich vorige week woensdag bij een ontwenningskliniek aan te melden. Het is de derde keer dat hij op deze manier een eind tracht te maken aan zijn drankzucht. Ex-vrouw Jennifer Garner bracht hem erheen, terwijl Affleck's laatste, mogelijke vlam Shauna Sexton haar dag op het strand doorbracht. Via sociale media is zij door mensen aangewezen als de verantwoordelijke voor het incident.

Het 22-jarige Playboy-model liet zich echter niet zomaar aanvallen en schoot meteen via Instagram in de verdediging. De berichten stroomden binnen bij een foto van een wijn drinkende Sexton. Er werd door iemand aangekaart dat Sexton veel van drinken houdt en zelfs twee keer gearresteerd is wegens minderjarig drankgebruik en openbare dronkenschap. Dat trachtte ze als volgt recht te zetten.

Bekijk de afbeelding"Ik ben dol op drinken en feesten! Absoluut, gast. De meeste 22-jarigen houden ervan. En ja, je hebt gelijk. Toen ik 17 was plaatsten ze me tijdelijk in de gevangenis voor het hebben van een valse identiteitskaart en dat ik daarmee, als minderjarige, ging drinken in een bar. En ondanks het feit dat de meeste mensen dit doen om op jonge leeftijd te kunnen drinken, erken ik het als een domme en gênante vergissing."

Ze vertelt daarna tijdens haar 21ste verjaardag te zijn gearresteerd nadat ze dronken op straat liep, op zoek naar een lift naar huis. "Definiëren deze fouten mij? Nee. Het is stomme, minuscule shit waar ik geleerd van heb. Betekenen deze fouten dat ik menselijk ben? Jazeker. Betekenen deze fouten dat ik iemand zo zou beledigen door iemands soberheid in gevaar te brengen door in hun bijzijn te drinken? Absoluut niet."

Bekijk de afbeeldingHoewel Sexton ontkent te hebben gedronken met Affleck, maakt ze duidelijk dat de 46-jarige Amerikaan zijn eigen man is en zelf verantwoordelijk is voor zijn beslissingen. "Een 22-jarige beschuldigen van iemands derde uitstapje naar een ontwenningskliniek is ronduit belachelijk. Hij is een mens, ik ben een mens, jij bent een mens. We zullen het allemaal wel een keer verknallen, het gaat erom dat we van onze fouten leren. Geef niet meteen mensen ergens de schuld van. Neem een stap terug en accepteer dat we allemaal onze eigen reis volgen. Wees ook minder kritisch."

Hoe het ook zij, Affleck - die ook problemen heeft met gokken - nam eind vorige maand actie en hoopt op het beste. Een woordvoerder bracht daarover het volgende naar buiten: "Hij is op zoek naar hulp. Hij wist dat hij het nodig had en liet dat ook weten. Dagenlang dronk hij alleen. Hij was er slecht aan toe. Hij at amper en douchte niet. Hij hoefde niet overtuigd te worden. Hij wilde gaan en werkte mee."

NieuwsFilm

meest populair