TV-trailer 'Shazam!' toont gaafste momenten van DC's Captain Marvel

SHAZAM!!! En daar is Zachary Levi!

Met de films Aquaman, Shazam!, Joker en Wonder Woman 1984 verschijnen er tot oktober 2019 maar liefst vier DC-films. Op Joker na spelen de films zich af in het grotere DC-filmuniversum met de Justice League, en alleen Shazam!, met Zachary Levi in de titelrol, zal draaien om een compleet nieuw personage dat we niet eerder op het witte doek zagen. Dit personage heette oorspronkelijk overigens Captain Marvel, net als die heldin van Marvel. Hieronder zie je de eerste tv-trailer.

De beelden in de tv-trailer zijn voor het merendeel een samenvatting van de teaser trailer die verscheen naar aanleiding van Comic Con eerder dit jaar. Er zouden hier en daar wat nieuwe flitsen te zien zijn, al moet je dan wel goed opletten. In de beelden zie je onder meer Billy Batson (Asher Angel), Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer), Doctor Thaddeus Sivana (Mark Strong) en The Wizard (Djimon Hounsou).

Shazam! van regisseur David F. Sandberg, bekend van de horrorfilms Annabelle: Creation (2017) en Lights Out (2016), moet op 5 april 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen debuteren, ongetwijfeld in 3D en op het grote IMAX-scherm. Check hieronder die eerste tv-trailer!



NieuwsFilm

meest populair