Jonge Nick Fury, Skrulls en Kree op foto's 'Captain Marvel'

Jonge Nick Fury, Skrulls en Kree op foto's 'Captain Marvel'

De nieuwe MCU-film ziet er geweldig uit!

Tien afbeeldingen heeft Entertainment Weekly vandaag vrijgegeven van Marvel-film Captain Marvel. Die tonen ons de sterkste heldin van het MCU, gespeeld door actrice Brie Larson, maar ook een boel andere personages.

Vandaag hoorden we eerder al dat de film van regisseurs Anna Boden en Ryan Fleck geen traditioneel oorsprongsverhaal vertelt. Als het verhaal begint, heeft Carol haar superkrachten namelijk al jaren. Het is juist een missie naar de Aarde, die de boel in gang zet en haar doet nadenken over haar oorsprong.

Het eerste beeld is natuurlijk van dat hoofdpersonage: de half-menselijke en half-Kree heldin Carol Danvers. Het personage wordt de machtigste held in het MCU ooit en de film speelt zich af in de jaren negentig.

Bekijk de afbeelding
Beeld nummer twee laat Carol samen met de elite-eenheid van het leger van de Kree zien: de Starforce. Op het onderstaande beeld zien we haar samen met Korath (Djimon Hounsou) en Minn-Erva (Gemma Chan).

Bekijk de afbeelding
Beeld drie is van Carol samen met haar mentor, Mar-Vell (Jude Law). Hij ziet haar krachten als een zegening, maar ook iets dat goed gecontroleerd moet worden. En precies dat vormt nog een probleem voor Carol, die woedeproblemen lijkt te hebben. In de film moet ze dan ook echt leren haar emoties te beheersen.

Bekijk de afbeelding
Captain Marvel toont de grofste schurken van de Marvel-comics: de Skrull. Hieronder zien we er een paar, aangevoerd door Talos (Ben Mendelsohn).

Bekijk de afbeelding
Maar Talos kan net als andere Skrulls van vorm veranderen en ziet er hier gewoon normaal uit (en samen met hem op dit beeld ook regisseurs Fleck en Boden). In de film werkt Talos undercover voor SHIELD.

Bekijk de afbeelding
We hebben Ronan the Accuser (Lee Pace) natuurlijk al eens ontmoet. Hij is een extremist, maar wel eentje die een grote rol speelt binnen de Kree-samenleving.

Bekijk de afbeelding
De jaren negentig! Dat de film zich afspeelt in die tijd, bewijst onderstaand beeld wel. Zie het Nine Inch Nails t-shirt van Carol.

Bekijk de afbeelding
Een jonge Nick Fury (Samuel L. Jackson) die nog achter een bureau zit. Dat zien we hier. Een jonge Jackson.

Bekijk de afbeelding
Voordat ze Captain Marvel wordt, is Carol piloot voor de Air Force. Dat bewijst het onderstaande beeld.

Bekijk de afbeelding
En als mens is ze bevriend met Maria Rambeau (Lashana Lynch), een van de beste piloten van de Air Force.

Bekijk de afbeelding
Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair