Ryan Reynolds heeft ruzie met beer Paddington

Deadpool valt zijn schattige concurrent aan.

Hollywoodacteur Ryan Reynolds (Deadpool 2, The Hitman's Bodyguard) heeft op Twitter hard uitgehaald naar beertje Paddington. Hoewel Deadpool 2 in twee categorieën van de People's Choice Awards genomineerd is dit jaar, voelt hij zich toch misdeeld. Wat blijkt? Reynolds is hartstikke jaloers op Paddington!

"Ik voel me vereerd door alle nominaties", schreef Reynolds gisteren op Twitter. Reynolds roept zijn volgers op om vooral op Deadpool 2 te gaan stemmen. "Ik hoop dat je op ons stemt en voel je vrij om ons ook te nomineren voor de prijs voor de beste familiefilm". Reynolds vindt het duidelijk jammer dat Deadpool 2 niet genomineerd is als beste familiefilm en pleit er dan ook voor om alsnog genomineerd te worden.

Deadpool vs Paddington
Direct gaat Reynolds fanatiek de strijd aan met een mogelijke concurrent in die categorie. "Pas jij maar goed op, Paddington!", grapt hij. De malle beer Paddington kan wel lachen om de frustratie van Reynolds. Paddington, schijnbaar ook actief op Twitter, typt terug: "#strengeblik" ("#hardstare"). Die hashtag verwijst naar de Paddington-verhalen. Paddington staart soms ongemakkelijk lang naar mensen wanneer zij hun manieren zijn verloren.



NieuwsFilm

meest populair