Scenarist over 'Are You Afraid of the Dark?'-film

Scenarist over 'Are You Afraid of the Dark?'-film

De verfilming van de populaire Nickelodeon-serie uit de jaren '90 wordt in oktober 2019 verwacht.

Gary Dauberman, co-scenarist van It. werkt momenteel voor Paramount Pictures aan een verfilming van de populaire jaren '90 Nickelodeon-serie Are You Afraid of the Dark?. In de oorspronkelijke Canadese anthology-serie, die werd uitgezonden tussen 1992 en 1996, volgden we een groep tieners genaamd The Midnight Society. Aan het begin van elke aflevering zagen we de tieners rond een kampvuur zitten en elkaar enge verhalen vertellen over uiteenlopende onderwerpen als verlaten huizen tot vampiers tot moordende clowns.

Tijdens een interview van eerder deze week, liet Dauberman het volgende weten over de filmversie:

"Ik heb een volledig nieuw verhaal geschreven, maar The Midnight Society en het kampvuur zijn zeker aanwezig. Die serie is heel belangrijk voor mij. Ik wil dat kinderen net als bij de serie ook de film kunnen kijken. Ondanks het publiek had de serie heel wat enge afleveringen. Niet elk van de verhalen van de Midnight Society had een 'happy end'. Dat is zeker een element dat terug zal komen in de film. Angst is gezond voor kinderen. Enge verhalen voor kinderen kunnen ook gewaagd zijn, en dat is wat ik wil doen met Are You Afraid of the Dark."

Dauberman en Matt Kaplan zullen [i}Are You Afraid of the Dark?[/i] produceren. De film moet in oktober 2019 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair