Verdrietig: Opnieuw tumor aangetroffen bij Olivia Newton-John

Verdrietig: Opnieuw tumor aangetroffen bij Olivia Newton-John

Newton-John moet voor de derde keer het gevecht aangaan tegen kanker.

Verdrietig nieuws over Olivia Newton-John (Grease, A Few Best Men). De actrice is voor derde keer gediagnosticeerd met kanker, zo vertelde zij gisteren zelf in het Australische televisieprogramma Sunday Night. "Ik ga deze ziekte gewoon weer overwinnen. Dat is mijn doel", aldus Newton-John.

De Brits-Australische actrice Olivia Newton-John, natuurlijk vooral bekend als Sandy uit de hitmusical Grease, wordt volgende week alweer zeventig. Binnenkort brengt zo ook haar memoires Don't Stop Believin' uit en die titel lijkt toepasselijker te zijn dan ooit. In de talkshow Sunday Night brengt Newton-John namelijk een verdrietig bericht. Ze blijkt opnieuw het gevecht te moeten zijn aangegaan met de vreselijke ziekte kanker.

Derde keer
Vorig jaar al kreeg Newton-John voor de derde keer de diagnose kanker te horen. Haar doktoren vonden een nieuwe tumor aan de onderkant van haar wervelkolom. De zangeres besloot bewust het nieuws nog niet eerder naar buiten te brengen. "Ik wilde het eerst liever voor mezelf houden", vertelt ze in het programma. Newton-John krijgt nu chemotherapie en bestralingen. Ook gebruikt ze medicinale marihuana om de pijn enigszins te kunnen verlichten en volgt ze een suikervrij dieet.

Openhartig in haar boek
Newton-John schrijft openhartig over haar strijd tegen de ziekte in haar aankomende memoires. De actrice is zich er goed van bewust dat kanker iets is waar ze de rest van haar leven rekening mee moet houden. "De rest van mijn lange leven moet ik me ervan bewust zijn dat de kanker mogelijk terug kan keren", schrijft ze onder andere in haar boek.



NieuwsFilm

meest populair