X-Men' film 'The New Mutants' wordt nu wel een echte horrorfilm

X-Men' film 'The New Mutants' wordt nu wel een echte horrorfilm

De X-Men spin-off van de regisseur van The Fault in Our Stars.

Je zou de film mogelijk alweer een beetje zijn vergeten; de soort X-Men spin-off The New Mutants. De film zou eigenlijk al begin dit jaar worden uitgebracht, maar de studio was zwaar teleurgesteld in de testvertoningen en besloot de film met maar liefst anderhalf jaar uit te stellen. Nu komt de film volgend jaar zomer in de bioscoop en volgens actrice Anya Taylor-Joy (Split, Thoroughbreds) wordt The New Mutants geweldig én een echte horrorfilm.

"Het is enorm spannend! Ik hou van mijn personage. Ik heb zo'n connectie met Illyana. Ik ben dol op haar, en haar spelen is super leuk omdat ze brutaal en Russisch is en ze is een beetje psychopaat. En ik vind de vertraging niet frustrerend, want wanneer de film uitkomt, willen we dat het iets is dat de fans echt gelukkig maakt. We nemen de tijd om het te realiseren, al is te begrijpen dat mensen het misschien een beetje frustrerend vinden om te wachten. Maar het wordt fantastisch. Dat is het belangrijkste. En de kans krijgen om het personage wederom te spelen, is gewoon geweldig," aldus Taylor-Joy tegenover Collider over haar rol en de reshoots.

De film zou oorspronkelijk de grenzen opzoeken van een PG-13 rating, maar Fox heeft uiteindelijk besloten om regisseur Josh Boone zijn zin te geven om er een R-rated superhelden-horrorfilm van te maken. Taylor-Joy: "Ik denk dat we nu de film maken die we wilden maken, dat is wat we uiteindelijk aan de mensen gaan laten zien. Het voelt als de film waarvoor we allemaal hebben getekend."

The New Mutants staat gepland voor 1 augustus 2019. Hieronder een eerdere trailer:



NieuwsFilm

meest populair