Algemeen

X-Men' film 'The New Mutants' wordt nu wel een echte horrorfilm

De X-Men spin-off van de regisseur van The Fault in Our Stars.

door Bram de Groot om 08:33 in Algemeen
Je zou de film mogelijk alweer een beetje zijn vergeten; de soort X-Men spin-off The New Mutants. De film zou eigenlijk al begin dit jaar worden uitgebracht, maar de studio was zwaar teleurgesteld in de testvertoningen en besloot de film met maar liefst anderhalf jaar uit te stellen. Nu komt de film volgend jaar zomer in de bioscoop en volgens actrice Anya Taylor-Joy (Split, Thoroughbreds) wordt The New Mutants geweldig én een echte horrorfilm.

"Het is enorm spannend! Ik hou van mijn personage. Ik heb zo'n connectie met Illyana. Ik ben dol op haar, en haar spelen is super leuk omdat ze brutaal en Russisch is en ze is een beetje psychopaat. En ik vind de vertraging niet frustrerend, want wanneer de film uitkomt, willen we dat het iets is dat de fans echt gelukkig maakt. We nemen de tijd om het te realiseren, al is te begrijpen dat mensen het misschien een beetje frustrerend vinden om te wachten. Maar het wordt fantastisch. Dat is het belangrijkste. En de kans krijgen om het personage wederom te spelen, is gewoon geweldig," aldus Taylor-Joy tegenover Collider over haar rol en de reshoots.

De film zou oorspronkelijk de grenzen opzoeken van een PG-13 rating, maar Fox heeft uiteindelijk besloten om regisseur Josh Boone zijn zin te geven om er een R-rated superhelden-horrorfilm van te maken. Taylor-Joy: "Ik denk dat we nu de film maken die we wilden maken, dat is wat we uiteindelijk aan de mensen gaan laten zien. Het voelt als de film waarvoor we allemaal hebben getekend."

The New Mutants staat gepland voor 1 augustus 2019. Hieronder een eerdere trailer:



11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Past die trailer ook nog bij de huidige versie van de film, of is dit de vorige versie? Want van een slechte film naar een geweldige film is vast meer dan alleen maar retakes.

Robbepost

Avatar

Gelukkig maar! Volgens Anya had het hele proces bijna niet beter kunnen verlopen!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Hoop dat het goed wordt is al een paar keer uitgesteld.

Ang3l

Avatar

Ben behoorlijk skeptisch inmiddels, maar lijkt me wel leuk Illyana en Wolfsbane eens op t doek te zien.

Sunspot

Avatar

Weet niet wat ik hierbij moet denken, kijk er ook niet naar uit, totaal nie thet 'xmen gevoel' erbij ook.

GreenHornet

Avatar

ben wel benieuwd naar het origineel

Mav Damian

Avatar

Anya Taylor Joy is een goede actrice en heeft al in sterke films gespeeld waaronder The Witch en Thoroughbreds, maar haar praatjes gaat me niks wijs maken dat ik gerust moet zijn op deze X-Men film

Artificialis

Avatar

Nul interesse, nul binding mee, nul, nul, nul...

kokosnoot

Avatar

Verwacht er niet Te veel van, ga hem wel zien als kauwgom voor de ogen. Als ze het goed doen qua plot kan het een leuke serie worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair