Algemeen

Gruwelijk gave poster 'Venom'!

Tom Hardy is het monster.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Nog een paar weekjes en dan zal Sony Pictures mogelijk met veel tevredenheid terugkijken op de release van hun eerste Spider-Man spin-off film Venom. Er hangt nogal wat af van de titel. Als er geen succes is, dan staan er zeven vervolgprojecten op het spel. Acteur Tom Hardy lijkt vertrouwen te hebben en deelde onderstaande nieuwe filmposter!

Het is Hardy die de rol invult van de slechterik uit de Spider-Man comics. Na de financieel succesvolle DC-film Suicide Squad uit 2016 is het een volgende superheldenfilm waarin een slechterik de hoofdrol speelt. Venom lijkt ook niet echt een film te worden met een held, maar meer een film waarin het alter-ego Eddie Brock vecht met de kwaadaardige symbioot, het levende kostuum dat zich verbindt aan zijn gastheer.


Overigens kunnen we in Venom meer dezelfde soort monsters verwachten. Zo is de verwachting dat we Carnage te zien krijgen, mogelijk ingevuld door Woody Harrelson. Een van de bevestigde andere "Venoms" is Riot, ingevuld door Riz Ahmed.

Vanaf 4 oktober draait Venom in de Nederlandse bioscoopzalen. #WijZijnVenom?4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Tom Hardy heeft er heel veel op z'n Instagram geplaatst, allemaal fan-art dacht ik.

Goov25

Avatar

Ja idd. Daar zitten nog wel gavere tussen dan deze. Dus klik vooral door naar z'n insta account via het artikel.

Judge

Avatar

De make-up die die gozer op die foto op heeft is wel vet! Je herkent hem er alleen niet in. Dat is minder als het een promo van Tom Hardy betreft.

nieuwslaatste nieuws

meest populair