Celebrity

Waarom Chris Pine met de billen bloot ging voor Netflix-film 'Outlaw King'

"Ik zou het vanzelfsprekend niet hebben gedaan als ik niet dacht dat het belangrijk was."

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Rik Timmer om 07:33 in Celebrity
David Mackenzie zal begin november zijn Hell or High Water opvolgen met de historische film Outlaw King, waarin Chris Pine wederom de hoofdrol op zich neemt. Deze keer niet als een bankrover, maar als Robert the Bruce. Voor de rol besloot de 38-jarige Amerikaan in zijn adamskostuum op te treden. Tegenover The Hollywood Reporter, die aanwezig was tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto, onthulde Pine het verrassend te vinden dat mensen over zijn naaktscènes praten.

"Er zitten zoveel onthoofdingen in en toch willen mensen over mijn penis praten. Ik denk dat, dat iets zegt over onze samenleving, waar mensen opengereten kunnen worden, maar het is de leuter van een man waar ze interesse in tonen. Het was erg koud toen we filmden aan de kant van een belangrijke snelweg. Niet bepaald de elementen die ik zelf gekozen zou hebben."


Volgens de Star Trek-ster ging hij niet met de billen bloot voor de lol. Het had een reden: "Ik zou het vanzelfsprekend niet hebben gedaan als ik niet dacht dat het belangrijk was. Onder de kleding van de keizer schuilt een piekerend, kotsend, klein ventje dat ooit door de modder rolde als een kind. Het idee is dat er in elke minister-president, president en andere besturende leiders die we macht geven gewoon een dier zit. Als we alle onzin opzij schuiven dan zouden ze gaan jagen, verzamelen, vreemdgaan en poepen. We zijn gewoon dieren. En ik vond het heel belangrijk om te zien dat deze man, die macht zal krijgen, een dier is."

Mensen die een Netflix-abonnement hebben kunnen Outlaw King vanaf 9 november online zien. Pine speelt naast acteurs als Aaron Taylor-Johnson en Florence Pugh. In de biografische film wordt Robert the Bruce in de 14e eeuw tot koning van Schotland gekroond. De Engelsen stoten hem echter van de troon en verklaren Robert en zijn manschappen daaropvolgend tot vogelvrij. Met gebruikmaking van sluwe en moedige strategieën tracht hij het veel grotere en sterke Engelse leger te verslaan.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Het klinkt alsof deze film zich afspeelt tentijde van braveheart

nieuwslaatste nieuws

meest populair