Wordt 'Game of Thrones'-ster Kit Harington de nieuwe Batman?

Wordt 'Game of Thrones'-ster Kit Harington de nieuwe Batman?

John Snow als Caped Crusader?

De fans van de DC-held Batman wachten waarschijnlijk nog steeds met smart op details over de geplande DC-film The Batman van regisseur Matt Reeves (War for the Planet of the Apes, Cloverfield). Het is bijvoorbeeld niet duidelijk of Ben Affleck terugkeert voor de titelrol. Volgens de geruchten zou de film een jongere Dark Knight volgen. Mogelijk met "John Snow" als de held.

Volgens Revenge of the Fans heeft filmstudio Warner Bros. om digitale schetsen gevraagd van de Britse acteur Kit Harington als Batman. Ze zouden eerder dit jaar een idee hebben willen krijgen van hoe de acteur uit Game of Thrones eruit zou zien met het bekende masker en cape.

Harington is uiteraard geen onbekende van Warner Bros. Game of Thrones wordt gemaakt voor HBO, onderdeel van WarnerMedia, ook het huis van Warner Bros. Entertainment Inc. Harington was kort geleden ook te zien in de mockumentary 7 Days in Hell van HBO Films.

In het verleden werden acteurs Jake Gyllenhaal en Jack Huston met de Batman-rol in verband gebracht. Of Harington nu de rol krijgt is uiteraard alles behalve zeker. The Batman heeft nog geen verschijningsdatum.



NieuwsFilm

meest populair