Algemeen

'Breaking Bad'-acteur Dean Norris gecast in 'Scary Stories to Tell in the Dark'

De opnames van de Guillermo del Toro-productie gaan spoedig van start.

door Zilko Tarici om 10:20 in Algemeen
De productie van de verfilming van het klassieke griezelboek Scary Stories gaan spoedig van start. CBS Films en eOne hebben verder laten weten dat ze de casting hebben afgerond met de toevoegingen van namen als Dean Norris (Breaking Bad), Gil Bellows (Patriot) en Lorraine Toussaint (Into The Badlands). De boekenreeks Scary Stories to Tell in the Dark werd voor het eerst gepubliceerd in de jaren '80. De film richt zich op een groep tieners die een mysterie rondom een plotselinge golf van macabere sterfgevallen in hun dorp moet ontrafelen.

Hoewel we Norris al in films zien sinds de jaren '90, staat hij bij het grote publiek vooral bekend om zijn rollen als DEA-agent Hank Schrader in Breaking Bad en 'Big' Jim Rennie in Under the Dome

Scary Stories to Tell in the Dark zal geregisseerd worden door Andre Ovredal (The Autopsy of Jane Doe, Trollhunters). Het script is in handen van Patrick Melton en Marcus Dunstan. Het was ooit de bedoeling dat Guillermo del Toro (The Shape of Water, Pacific Rim) de film zou regisseren, maar uiteindelijk zal hij enkel als producent fungeren. De film zal naar verwachting eind 2019 de bioscopen bereiken.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair