Humor

Rihanna als Poison Ivy en Michael B. Jordan als Superman!

Bosslogic laat zijn creativiteit weer zijn.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Steeds meer grote sterren hebben er geen moeite mee om een superheld te spelen. Het subgenre heeft zich sinds 2000 weten uit te bouwen tot de belangrijkste categorie blockbusters en vooral Marvel Studios weet het niveau doorlopend hoog te houden. Ondanks een miljardenomzet van de recente reeks DCEU-films weet Warner Bros. het niveau van hun DC-films nog niet altijd vast te houden en er zijn continu allerlei geruchten over bekende acteurs die een personage gaan spelen in een DC-film.

Deze week was er het gerucht dat Henry Cavill de rol van Superman niet meer zou willen spelen. Dit lijkt een enorm onzinverhaal, maar waar rook is... Internet kwam snel met het gerucht dat niemand minder dan Michael B. Jordan (Black Panther) in de huid van de Man van Staal moest gaan kruipen. De altijd creatieve BossLogic greep het gerucht aan om Jordan af te beelden als Superman. Check het design hieronder!


De creatieveling BossLogic laat soms zijn eigen fantasie even gaan. Met onderstaande uitspatting tovert hij popster en Ocean's 8-actrice Rihanna om in Poison Ivy, een personage dat mogelijk te zien zou kunnen zijn in de DC-film Birds of Prey.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

Hahahahaha jordan als superman!? Hoe hard wil je dit keer weer falen dan DC!? Een gaan we weer een oorsprongs verhaal tegemoet zien? Laat dan maar namelijk.

Frietgezicht

Avatar

^ Waar heb je het over? Omdat er een fan made pic is gemaakt? Totaal geen greintje bewijs dat ze er daar uberhaubt over nadenken.

Novarellum

Avatar

@Frietgezicht behalve dan dit bericht:
https://www.filmtotaal.nl/nieuws/62254

Beau

Avatar

"Deze week was er het gerucht dat Henry Cavill de rol van Superman niet meer zou willen spelen. Dit lijkt een enorm onzinverhaal"

Neen, deze week kwam het verhaal uit dat het game-over is tussen DC en Cavill na onderhandelingen over een cameo in Shazam. En WB heeft dat zowaar bevestigd met zijn nietszeggende statement.

chefry1983

Avatar

Coole foto van Rihanna. Ziet er goed uit.

Frietgezicht

Avatar

^ Je kijkt met de ogen van een man naar een knappe meid die er sexy bij ligt met schaarse kleding aan. Natuurlijk ziet het er dan goed uit.

chefry1983

Avatar

^
Friet, we weten allemaal dat Salma Hayek jouw voorkeur heeft.

Civilian Supreme

Avatar

Dan hoop ik dat Cavill zijn rol als Creed overneemt, moet best kunnen.
Mbj zou er belachelijk uitzien als Suup.
Ik hoorde onderlaatst trouwens dat Vin Diesel de nieuwe Shaft wordt.

Sunspot

Avatar

Dat van B. Jordan moet echt onzin zijn, mensen gaan dat niet accepteren en volgens mij zou B. Jorden zelf dan liever ehbben dat hij een soortgelijke superheld is, gewoon van Krypton.

Snap dat gezeik ook niet over James Bond en zo, er zijin toch vrouwelijke versies, of verzin ze, maak een zwarte 00 agent en ga zo maar door.

Of nog beter, verzin eens totaal iets nieuws, dan krijg je over decennia vanzelf wel karakters die zwart, geel, transgender etc. zijn, zonder dat het opgedrongen wordt.

NieuwsFilm

meest populair