Rihanna als Poison Ivy en Michael B. Jordan als Superman!

Rihanna als Poison Ivy en Michael B. Jordan als Superman!

Bosslogic laat zijn creativiteit weer zijn.

Steeds meer grote sterren hebben er geen moeite mee om een superheld te spelen. Het subgenre heeft zich sinds 2000 weten uit te bouwen tot de belangrijkste categorie blockbusters en vooral Marvel Studios weet het niveau doorlopend hoog te houden. Ondanks een miljardenomzet van de recente reeks DCEU-films weet Warner Bros. het niveau van hun DC-films nog niet altijd vast te houden en er zijn continu allerlei geruchten over bekende acteurs die een personage gaan spelen in een DC-film.

Deze week was er het gerucht dat Henry Cavill de rol van Superman niet meer zou willen spelen. Dit lijkt een enorm onzinverhaal, maar waar rook is... Internet kwam snel met het gerucht dat niemand minder dan Michael B. Jordan (Black Panther) in de huid van de Man van Staal moest gaan kruipen. De altijd creatieve BossLogic greep het gerucht aan om Jordan af te beelden als Superman. Check het design hieronder!


De creatieveling BossLogic laat soms zijn eigen fantasie even gaan. Met onderstaande uitspatting tovert hij popster en Ocean's 8-actrice Rihanna om in Poison Ivy, een personage dat mogelijk te zien zou kunnen zijn in de DC-film Birds of Prey.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair