Celebrity

Judy Greer en man gaan na zeven jaar huwelijk nu eindelijk samenwonen

De twee hadden een bijzonder huwelijk, kun je wel zeggen...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 16:21 in Celebrity
Het gaat op dit moment erg lekker met de carrière van Hollywoodactrice Judy Greer (Ant-Man and the Wasp, Halloween). Gelukkig voor Greer (43) heeft zij ondanks haar drukke agenda ook wat tijd gevonden voor een volgende stap in haar privéleven. Na een huwelijk van zeven jaar gaat ze nu namelijk eindelijk samenwonen met haar man Dean E. Johnsen (50).

De twee leerden elkaar kennen tijdens een blind date. Ook na hun huwelijk in 2011 hielden ze ieder hun eigen woning aan. De reden daarvoor? Johnson, werkzaam als producent, wilde graag in de buurt blijven wonen van zijn twee kinderen uit een eerder huwelijk. Greer woonde zo'n 65 kilometer daarvandaan. "We zijn echt voor elkaar gemaakt", zegt Greer in een nieuw interview met het blad People.

Bijzonder huwelijk
"Ons leven als getrouwd stel is een beetje raar", geeft Greer eerlijk toe. "We hadden allebei een apart huis en brachten onze nachten samen afwissend door". Inmiddels zijn de stiefkinderen van Greer 18 en 23. Daarom hebben de twee besloten om nu officieel samen te gaan wonen in Greers woning. Overigens wel pas na een grondige verbouwing.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair