'Smallville'-acteur wil rol Lex Luthor terug van Jesse Eisenberg

'Smallville'-acteur wil rol Lex Luthor terug van Jesse Eisenberg

Michael Rosenbaum wil dolgraag terugkeren als de bekende schurk!

Het rommelt momenteel achter de schermen bij Warner Bros. Het lot van een aantal filmpersonages van DC Comics is namelijk onduidelijk. Zo is het niet zeker of Henry Cavill ooit nog terugkeert als Superman. Mocht de rol van slechterik Lex Luthor vrijkomen, dan mag de studio altijd even bellen naar acteur Michael Rosenbaum (Back in the Day, Guardians of the Galaxy Vol. 2). Hij keert graag terug in die rol.

De toekomst van het DC Extended Universe lijkt ietwat onzeker nu allerlei tegenstrijdige nieuwsberichten onduidelijkheid scheppen over het lot van een aantal populaire filmpersonages. Zo is ook niet bekend of Jesse Eisenberg ooit nog terugkeert als Lex Luthor. Er is in ieder geval één iemand die hoopt dat Eisenberg klaar is met zijn rol en dat is niemand minder dan Michael Rosenbaum. Hij vertolkte de rol van Luthor ooit in de televisieserie Smallville.

Oproep op Twitter
Rosenbaum zou dolgraag weer het stokje willen overnemen, zo laat hij ietwat plagerig weten op Twitter. "Ik hoop stiekem dat Jesse Eisenberg ook klaar is met Warner Brothers. Geef me m'n baan terug!", schreef Rosenbaum afgelopen vrijdag met een knipoog onder een bericht over het mogelijke vertrek van Cavill. Een aantal fans reageerde desondanks meteen enthousiast op het voorstel. Rosenbaum kreeg, in tegenstelling tot Eisenberg, altijd veel lof voor zijn vertolking van de schurk.


Rosenbaum koos er destijds overigens wel zelf voor om de serie vroegtijdig te verlaten. Hij keerde wel terug voor de finale. Smallville was van 2001 tot 2011 op televisie te zien. Hieronder wat beelden van Rosenbaums Luthor!



NieuwsFilm

meest populair