Supergirl neemt het mogelijk op tegen Brainiac

Supergirl neemt het mogelijk op tegen Brainiac

De grote schurk van Superman komt naar de DC-films.

DC en Warner werken stilletjes aan een Supergirl-film. Nu horen we voor het eerst dat Brainiac mogelijk de voornaamste slechterik van de superheldenfilm wordt. Daarmee kiest men er dan meteen voor om een van de voornaamste schurken uit de comics naar het witte doek te brengen.

De site SuperBroMovies beweert bronnen binnen Warner Bros. te hebben en stelt op basis daarvan dat Brainiac de schurk zou worden. Daarnaast zou de film zich mogelijk afspelen in de jaren zeventig, lang voordat Henry Cavills Superman naar de Aarde in het DCEU reist.

Als Brainiac inderdaad de voornaamste schurk wordt, is dat een interessante keuze van de studio. Het personage is echt een Superman-slechterik, die in de comics vaak de degens met Superman gekruist heeft. Maar daar Warner graag meer solofilms voor vrouwelijke personages wil maken, past het omvormen van de superschurk wel in de trend.

Er is nog niets concreets verder rond Supergirl, het personage zou snel een solofilm krijgen, maar vermoedelijk wordt dat op zijn vroegst in 2020.



NieuwsFilm

meest populair