Solofilm voor 'Supergirl' in de maak!

Solofilm voor 'Supergirl' in de maak!

Warner heeft een scenarist ingehuurd.

Er is genoeg te doen rond het DC-universum van Warner Bros. Sinds Walter Hamada de boel heeft overgenomen van Geoff Johns, zijn er een aantal projecten gesneuveld en anderen gestart. De trend lijkt nu te zijn dat er rond vrouwelijke helden films komen, zoals Wonder Woman 1984, Birds of Prey en Batgirl. Nu kunnen we Supergirl aan dat illustere rijtje toevoegen.

Deadline meldt dat 22 Jump Street-schrijver Oren Uziel is ingehuurd om het script van een solofilm voor Kara Zor-El te schrijven. Andere details zijn er niet, maar het is een grote zet van de studio om een film rond het bekende personage te maken.

Hoewel het niet bevestigd is, stelt The Wrap dat actrice Melissa Benoist geen rol heeft in de film. Zij speelt momenteel de rol van Supergirl in een televisieserie van zender The CW. Er zal dus een andere actrice gevonden worden, net als dat gedaan is met Barry Allen, a.k.a. The Flash. In de series van The CW wordt die gespeeld door Grant Gustin, in de films van Warner Bros. door Ezra Miller.

Ondanks dat er een andere actrice gezocht wordt om Kara te spelen, moet de film qua toon wel op de serie lijken. De bedoeling is dus een lichte en humoristische film te maken die niet te zwaar moet zijn. Wanneer die uit moet komen, is niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair