Algemeen

The Atom zat in Snyders 'Justice League'

Een van de vele zaken die uiteindelijk geschrapt werden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 12:26 in Algemeen
Zack Snyder had een heel andere visie voor Justice League dan we uiteindelijk voorgeschoteld kreeg. Zo laat de regisseur nu weten dat in zijn versie er nog een DC-superheld ten tonele zou verschijnen: Ryan Choi, ook wel bekend als The Atom.

De naam van het personage verscheen al in een lijst met alle STAR Labs-medewerkers die naast Dr. Silas Stone werkten, maar blijkt nu ook gewoon in de film gezeten te hebben. Er was een acteur gecast voor de rol van Choi. Maar uiteindelijk werd het personage geschrapt, samen met een boel andere dingen die Snyder voor ogen had.

Kijkers van het Arrowverse van zender The CW kennen The Atom vermoedelijk vooral als Ray Palmer. In de comics draagt hij uiteindelijk het kostuum over aan een student, ene Ryan Choi, die het vanaf dat moment overneemt en als krimpende superheld het tegen diverse schurken opneemt.

Helaas was dit een van de zaken die Joss Whedon schrapte nadat hij het roer van Snyder overnam.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Snyders versie was waarschijnlijk beter dan het uiteindelijke eindproduct.
Ik ben volgens mij een van de weinige die zijn BvS (Ultimate edition) en met name Man of Steel kan waarderen. Vooral de serieuze toon.

Wat een vreselijke en lelijke tegenvaller is JL geworden zeg.

Xenolicker

Avatar

O, dat is dan waarschijnlijk de 'Ant-Man van DC'? Of is Ant-Man de 'The Atom van Marvel'? Wie was er eerst? Of was toch die andere het eerst maar was hij zo klein dat niemand 'em zag?! Vragen, vragen...

JIGSAW8

Avatar

Benjamin je bent mn held

Sunspot

Avatar

@Robbepost

Jawel, maar zou beter zijn als Superman meer was als in de comics, al aan het einde vaan MOS en dan in een donkere wereld, het licht zou zijn meer.

Je kan Superman eigenlijk niet te lang somber laten zijn vind ik, heeft te lang geduurd :).

En helaas was het gevecht tussen Bat en Supes iet te matig helaas.

Fan1984

Avatar

Ook al had die Snyder de film helemáál af kunnen maken naar zijn idee, het had nog steeds vreselijk geweest ! Zelfs man of steel ziet er niet uit, en laat ik dan al helemaal niet beginnen over die lelijke batman. Die DC gaat voor mij de hele verkeerde kant op !

RoberPaulsen

Avatar

@Robbepost, serieuze toon was het probleem niet van BvS, ik vond het idee van BvS echt heel goed, maar uiteindelijk vervalt het dan toch weer in een film waar alleen maar in geknokt wordt en waar alles stuk gaat. Dat was bij Man of Steel nog erger.

Robbepost

Avatar

RobertPaulsen,Ik geef aan dat ik serieuze toon waardeer. Dus zeker geen probleem vind.

Bij MOS werd inderdaad de destructie aan het eind een beetje teveel van het goede, maar ik vond het grotendeels ongeëvenaard spectaculair.
Bij BvS (UE) vind ik het geforceerde opzetten van een universum (de titel doet vermoeden dat het juist om de slechts 8 minuten durende knokpartij tussen Bats en Supes gaat) en uiteraard Doomsday het probleem.
Desondanks vind ik het prima superhelden vermaak.

Justice league heeft duidelijk veel te veel Whedon saus gehad en smaakt daardoor voor mij niet meer lekker. Had liever het geld voor Whedon in wat betere CGI gestoken zien worden. Wat een aanfluiting die Steppenwolf.

Jaws

Avatar

Ik vond man of steel en BvS ook niet slecht. De meeste kletsen zich maar na. Snyder is een prima regisseur. Met 300 als zijn beste.

RoberPaulsen

Avatar

@Robbepost, je hebt gelijk. Verkeerd gelezen excuus

Master Of Films

Avatar

Robbepost "Justice league heeft duidelijk veel te veel Whedon saus gehad en smaakt daardoor voor mij niet meer lekker."
Newsflash mijn beste Robbepost. Denk maar niet dat de regie (reshoots) van Whedon het probleem was dat JL niet meer lekker smaakte. Al zou het 100% door Zack zijn geregisseerd, dan had je alsnog flink veel Whedon saus over Zack drie gangen menu gekregen.

Want Whedon heeft het JL script van Zack Snyder & Chris Terrio herschreven. Al was een deel van het JL script nog "bewaard" van Chris Terrio. De Whedonesque saus zit goed gemengd en diep in JL. O.a. merkbaar tov de verandering van Superman & Batman (MOS en BvS).

Decepticon

Avatar

Ik vind The Atom in Arrowverse maar een stom personage/superheld, het lijkt daar gewoon een kruising tussen Iron Man en Ant-Man.
Ik ben bij dat hij niet in Justice League zat.

Xenolicker

Avatar

De vraag is of hij inderdaad niet in 'Justice League' zit, de kans is natuurlijk groot dat we 'm over het hoofd hebben gezien. Persoonlijk heb ik de indruk dat hij steeds aan het gezicht van Superman zit te trekken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair