Eerste trailer en poster 'Captain Marvel'!

Eerste trailer en poster 'Captain Marvel'!

Brie Larson is een hele krachtige dame.

Zojuist heeft Marvel de eerste trailer en poster van Captain Marvel online gezet! Die laat ons zien dat oorlog naar de Aarde komt. Maar niet zomaar een oorlog: een intergalactische oorlog. We horen in de trailer een voice-over van Nick Fury (Samuel L. Jackson), die spreekt over een invasie van buitenaardse wezens, auto-achtervolgingen en het feit dat hij het leven zo'n beetje opgegeven had.

Pas rond de eerste minuut horen we Brie Larson praten en vertellen dat ze het moeilijk vindt om uit te leggen waar ze vandaan komt. Het blijkt dat ze vergeten is dat ze ooit Air Force-piloot was en dat verhaal ontdekt ze vermoedelijk weer opnieuw naarmate de film vordert. Ook interessant: een shot waarin de dame, Captain Marvel genaamd in deze superheldenfilm, een omaatje slaat. En we zien haar zichzelf opladen, waarmee meteen duidelijk wordt dat ze inderdaad de sterkste Marvel-held tot nu toe zal zijn. Eentje die het vermoedelijk in Avengers 4 goed op kan nemen tegen Thanos (Josh Brolin).


Captain Marvel volgt Carol Danvers (Larson), die een van de meest krachtige helden van het universum wordt. De Aarde raakt in de jaren negentig verzeild in een oorlog tussen twee buitenaardse soorten: de Kree en de Skrulls. Die laatsten worden aangevoerd door een schurk, gespeeld door Ben Mendelsohn en zijn erop gebrand de belangrijkste mensen op Aarde te vervangen. De Secret Invasion breekt los, lijkt het dus.

De Marvel-film is vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop te zien.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair