Video

Trailer 'Vechtmeisje': de Nederlandse 'Karate Kid'?

12-jarige blijkt natuurtalent.

door Bram de Groot om 08:36 in Video
Tijdens het Nederlands Film Festival gaat de Nederlandse speelfilm Vechtmeisje in première. September Film Distribution heeft de eerste trailer vrijgegeven en deze kun je hieronder bekijken.

In de film van regisseur Johan Timmers (Wonderbroeders, Loenatik, te gek!) draait het vooral om het nog jonge meisje Bo, gespeeld door Aiko Beemsterboer. Ze gaat op kickboksles en blijkt talent te hebben. En dat heeft ze ook nodig om haar thuisstituatie te kunnen verwerken en opgewassen te zijn tegen tegenstanders in en buiten de ring.

De 38e editie van het Nederlands Film Festival vindt plaats van 27 september tot en met 5 oktober in Utrecht.


De synopsis: Als haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo (12) met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk. Daar introduceert buurmeisje Joy haar bij de kickboks-club. Ze blijkt een natuurtalent te zijn en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen, maar door de scheiding van haar ouders is Bo afgeleid en komt de wedstrijd steeds meer in gevaar. Bo moet leren zich te beheersen en accepteren dat ze niet alles onder controle heeft.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair