Eerste slachtoffers Chucky gevonden

Eerste slachtoffers Chucky gevonden

Er wordt druk gewerkt aan een reboot van Child's Play.

Het lijkt erop dat er castleden gevonden zijn voor de aankomende reboot van Child's Play. Aubrey Plaza en Brian Tyree Henry zijn beoogd hoofdrolspelers van de film. Volgens Collider zijn de onderhandelingen momenteel begonnen om te kijken of zij ook echt willen tekenen.

Plaza zou de moeder van de hoofdpersoon spelen. Henry moet naar het schijnt de rol van de politieagent spelen. Daarmee zouden ze rollen spelen die lijken op wat we al zagen in de originele film. Toch wordt deze re boot anders dan het origineel: ditmaal neemt een groepje kinderen het op tegen de pop. Daarnaast zou de pop een heel andere oorsprong krijgen en veel geavanceerder zijn.

Momenteel wordt er opvallend genoeg ook aan een tv-serie gewerkt; dat doet bedenker Don Mancini. Deze filmversie staat daar helemaal los van en dat is interessant, want de vraag is of de film zich wel weet te onderscheiden van het andere materiaal. Overigens spelen zowel Plaza als Henry vooral komische rollen, dus lijkt het erop dat ook deze reboot weer dezelfde komische horrorelementen als andere delen bevat.

Een releasedatum is er nog niet.



NieuwsFilm

meest populair