Algemeen

Dino's in de ruimte in 'Jurassic World 3'!?

De regisseur van Fallen Kingdom en Bryce Dallas Howard reageren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 07:16 in Algemeen
In films is alles mogelijk. Kijk maar naar titel als Sharknado en Iron Sky. Maar ook in grotere projecten laat men de teugels soms een beetje vieren. Wilde plannen met militairen rijdend op dino's werden uit Jurassic World geschrapt, maar de twee "World"-films wisten de velociraptors van dé gevaarlijkste vleeseters ooit om te buigen naar een soort getrainde, uiteraard uiterst effectieve herdershonden. Maar het zou gekker kunnen! Veel gekker!

Want wat als de dino's naar de ruimte zouden gaan? Hier is wat Jurassic World: Fallen Kingdom-regisseur J.A. Bayona zei nadat ComicBook.com aan hem vroeg of er dino's naar de ruimte zouden kunnen gaan in toekomstige Jurassic World-films: "Misschien, ik weet het niet. Ik denk dat het interessant is om de Jurassic-franchise te spiegelen aan het moment waarop we leven. Dit is iets dat al heel vroeg in het originele boek van Michael Crichton staat. Dus, ik weet het niet, als we beginnen te praten over teruggaan naar de ruimte, dan is er misschien een mogelijkheid dat we het er in de toekomst over hebben in de Jurassic-films."

Actrice Bryce Dallas Howard (Claire Dearing) werd dezelfde vraag gesteld en zij had een veel duidelijkere mening: "Oh mijn god, dinosaurussen in de ruimte. Wat als...? Wat als dinosaurussen in de ruimte waren? Ik denk dat we het in Jurassic World 27 zullen ontdekken! Dan zijn we ver over het hoogtepunt heen, zeker weten!"

In de derde Jurassic World zou de complete franchise aan elkaar verbonden worden en zien we hoe het verhaal verdergaat na het open einde van Fallen Kingdom. In 2021 gaan we het zien!

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Joslyn

Avatar

Creighton?? Really??!!

Darthmar

Avatar

Ik snap niet waar ze heen willen met Jurassic World 3. Na deel 2 zijn er wat dino's los in de natuur maar sommige kunnen zich niet voortplanten omdat er maar eentje is. Andere kunnen makkelijk worden gevangen of gedood worden. Ik neem dat de regeringen van de wereld hun best zullen doen om ze te vangen om het eco systeem te beschermen. Dus ik snap niet waar ze heen willen. Of krijgen we toch weer een eiland in deel 3 waar de dino's wild leven?

Guyon2002

Avatar

@Darthmar, illegale operaties hebben nu ook kistenvol met DNA om zelf te kunnen clonen. Daar gaat waarschijnlijk weer iets mee fout waar dan de focus op wordt gelegd. Nu loslopende dino's zoals Rexy kunnen in principe gewoon meteen doodgeschoten worden door het leger.

rubikon

Avatar

In de trend van de Jurassic World logica bleek toch dat tijdens het klonen een dna split is gebruikt waardoor dat handjevol dinos die ontsnapt zijn op wonderbaarlijke wijze zich aseksueel blijkt te kunnne vermenigvuldigen en dat er plots een allesoverheersende gemeenschap aan dinos is die de mensheid bedreigd.

Frietgezicht

Avatar

@ Darth, who gives a fuck? Het universum is al verpest.

chefry1983

Avatar

Nu word het toch wel echt ongeloofwaardig. Het begint steeds meer op sciencefiction te lijken

GreenHornet

Avatar

de films worden steeds onrealistischer

Fianna

Avatar

Lijkt me wel een aardige plan, maar... alle delen van Jurassic Park/World spelen zich in het heden af en met de stand van ruimtevaart van het heden zie ik nog zo maar niet een ruimteschip naar een andere planeet vliegen. Ok, de maan is dan door ons al bezocht, maar de dino's daar plaatsen lijkt me nutteloos, ze stikken er direct. Mars een optie? Tot nu toe niet echt beelden van Mars openbaar gemaakt waarop dino's te zien zijn. Venus? Ja, in sommige oude films wandelen nog wel eens dino's rond, maar ook niet echt levensvatbaar.
Waarom niet teruggrijpen naar een Jules Verne of een oude film van de Tsjechische regisseur Karel Zeman (Cesta do praveku, 1955) door de dinowereld naar ondergronds te verplaatsen. Is volgens mijn mening een gelijk soort gegeven als dino's in de ruimte en kan best ook in het heden plaatsvinden. Vooral ook omdat we over het algemeen meer over de ruimte als over het binnenste van de aarde kennen.

Sparrow_LW

Avatar

Maak er dan gewoon een live action versie van Dinoriders van... maar noem het geen Jurassic Park

JIGSAW8

Avatar

Alsof de franchise al niet genoeg verneukt is

Artificialis

Avatar

Ik ben blij dat de nieuwe films Jurassic World heten, dan kan ik in ieder geval in de belevenis blijven dat het niets met Jurassic Park te maken heeft. De franchise is wat mij betreft in 2015 overleden en in 2018 begraven. In 2021 worden de laatste restanten ongetwijfeld gecremeerd en kunnen we ons gaan verheugen op een nieuw dieptepunt.. De verdere uitmelkerij van een ingestorte franchise.

chefry1983

Avatar

Het is alsof mensen niet nadenken bij het schrijven van een script of het wel enigzins geloofwaardig overkomt op de bioscoopganger

ThysRomani

Avatar

@Artificialis Well put. Kon het niet beter zeggen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair