Algemeen

Foto geschminkte Joaquin Phoenix als The Joker!

En daar is de Clown Prince of Crime van Gotham.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 21:28 in Algemeen
Begin deze week kregen we een eerste foto te zien van Joaquin Phoenix (Gladiator) als Arthur Fleck, het personage dat in de losstaande DC-herkomstfilm Joker zal uitgroeien tot de geschminkte aartsvijand van Batman. En nu krijg je een eerste indruk op de geschminkte versie, de ware Clown Prince of Crime!

Er is een slag om de arm. Onderstaande video, gedeeld door regisseur Todd Phillips (The Hangover), wordt namelijk begeleid met de tekst "Camera test (w/ sound)" en de tijd zal uitwijzen op de Joker er ook echt zo uit zal zien. De iets wat amateuristische clown-uitstraling zou overigens prima kunnen passen in de film die de begindagen van de Joker laten zien.

Andere belangrijke rollen in Joker zijn voor Brett Cullen (Ghost Rider, Narcos, Person of Interest), Frances Conroy (Catwoman), Robert De Niro (Backdraft), Zazie Beetz (Deadpool 2) en Marc Maron (Mike and Dave Need Wedding Dates). De losstaande DC-film Joker draait vanaf 4 oktober 2019 in de bioscoop.

Dit bericht bekijken op Instagram

Camera test (w/ sound). Joker.

Een bericht gedeeld door Todd Phillips (@toddphillips1) op

24 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ferryb86

Avatar

Als dit het is dan liever niet. Waarom lukt het nu al zo lang niet een perfecte joker te creëren zeg.....

Sunspot

Avatar

Mwa, weet het neit met deze film, moet echt beelden zien.

Ziet er vooralsnog beetje slecht uit allemaal haha.

Sowieso, waarom een 2e Joker nu al haha

Steve-O

Avatar

Ben hier erg benieuwd naar. De look past wel bij een Joker die pas begint.

Civilian Supreme

Avatar

Vond de fan mades een stuk beter, maar dit zal denk ik niet zijn uiteindelijke look zijn, anders is het waardeloos.

ThomasOMalley

Avatar

Sunspot "Sowieso, waarom een 2e Joker nu al haha"
Het speelt zich af in een ander universum dan waar Leto The Joker is...

janneman

Avatar

Robert de Niro-Backdraft? Really? Is dat de beste verwijzing uit z'n oeuvre?

Artificialis

Avatar

De hele gimmick met deze film lijkt te zijn dat een gewaardeerde acteur als Joaquin Phoenix een Joker gaat spelen, in plaats van dat de film op zichzelf enig bestaansrecht heeft. Als dit niks wordt, volgend jaar weer een nieuwe ronde met weer een nieuwe acteur? Wat een sneue vertoning.

Jaws

Avatar

Prima acteur. Maar deze beelden kunnen mij (nog) niet overtuigen. Ik hoop dat ik het mis heb. Heb veel meer met Batman superman dan met Marcel. Al is captain America super.

ThomasOMalley

Avatar

Iedereen is terecht kritisch op het huidige DCEU, maar zodra ze besluiten van die rommel af te wijken is het ook niet goed. Niemand zin in een goede DC-productie? Of zien we liever een origins story met Leto in de hoofdrol? Wat nou als dit een fantastische film wordt? Daar zijn we als filmliefhebbers toch allemaal bij gebaat lijkt me.

Sunspot

Avatar

@ThomasOMalley

ja, dat is ook wat ik denk wat deze film betreft, vooral ook omdat Phoenix erin zit. Maar puur op de foto's vind ik het er maar matig uit zien, daarom, moet echt beelden zien.

Maar had toch liever dat ze gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren, is zo rommelig dit, maar als ze het goed uitleggen allemaal, oke.

Desnoods laten ze het open of het in het DCEU is, een soort 2e Joker of zo, moet kunnen, maar dat gaat Leto weer niet pikken denk :D

mofo83

Avatar

Iedereen had ook commentaar op Ledger toen de eerste foto's online kwamen en kijk hoe dat heeft uitgepakt.

Stelletje azijnpissers als je het mij vraagt.

ThomasOMalley

Avatar

Sunspot "ja, dat is ook wat ik denk wat deze film betreft, vooral ook omdat Phoenix erin zit. Maar puur op de foto's vind ik het er maar matig uit zien, daarom, moet echt beelden zien."
Nee, dat snap ik. De foto's spreken de ene persoon wel aan en de andere niet. Begrijp me niet verkeerd, niemand hoeft nu al overtuigd te zijn natuurlijk.

Sunspot "Maar had toch liever dat ze gewoon doorgaan met waar ze mee bezig waren, is zo rommelig dit, maar als ze het goed uitleggen allemaal, oke."
Volgens mij gaan ze ook verder met waar ze mee bezig waren (Suicide Squad 2 komt eraan toch?), maar dit speelt zich niet af in het huidige DCEU en dus zullen de 2 Jokers geen overlap krijgen en dus ga je ook geen verdere uitleg hierover krijgen in de films. Het DCEU blijft hetzelfde en dus zal Leto hier niet (op korte termijn) vervangen worden en zullen er waarschijnlijk nog films met Leto komen (volgens mij komt er zelfs een Joker-film met Leto's versie van de Joker).
Ik kan me uiteraard vergissen, ik pluk dit ook gewoon van internet.

Dit is wat er o.a. op IMDb staat:
The movie is meant to start a new company that will produce stand-alone DC movies.
The film will reportedly feature a younger actor portraying the Joker and will be separate from the DC Extended Universe and be part of a new film label by DC Comics and Warner Bros. Ironically enough, Joaquin Phoenix is only three years older than Jared Leto.
DC staat nu onder vuur met aan de lopende band slecht ontvangen films en ze hebben zichzelf de mogelijkheid gegeven stand-alone DC films te produceren die zonder de smeer van het huidige DCEU uitgebracht kunnen worden. Vergeet niet dat wij allemaal in de rij staan om de volgende Suicide Squad helemaal af te branden, omdat het niveau beneden alle peil is.
Het gezegde "never change a winning team" gaat prima op voor Marvel, maar DC moet een andere weg inslaan. Ik geef ze daarom groot gelijk met deze keuze.

Vergeet ook niet dat Edward Norton in 2008 de rol van Hulk heeft vertolkt en in Avengers werd opeens Mark Ruffalo geïntroduceerd. Betekent dat direct dat je The Incredible Hulk (ook al is het geen fantastische film) niet vermakelijk kan vinden? En dit is niet eens zo'n sterk voorbeeld, want als ik me niet vergis speelt The Incredible Hulk juist wél in het huidige MCU. Who cares?

Sunspot

Avatar

@ThomasOMalley

Nou, je weet maar nooit met Warner/DC, zie gewoon gebeuren dat Phoenix zijn versie opeens wel in het DCEU bestaat.

Maar hopen dat het een goede film gaat worden in ieder geval, grote kans van wel lijkt me.

Haha, zou wel grappig zijn als die 2 Jokers elkaar op gegeven moment ontmoeten, kan echt vet zijn dan.

Sunspot

Avatar

@Thomas

Mark Ruffalo was overigens echt een vette verbetering, precies goed, alleen jammer dat hij nu als soort clown fungeert :(

Het begon zo goed allemaal met de Hulk man.

ThomasOMalley

Avatar

Sunspot "Nou, je weet maar nooit met Warner/DC, zie gewoon gebeuren dat Phoenix zijn versie opeens wel in het DCEU bestaat."
Ik hoop het niet, dat zou echt een grote fout zijn in mijn optiek.

Sunspot "Mark Ruffalo was overigens echt een vette verbetering, precies goed, alleen jammer dat hij nu als soort clown fungeert :(

Het begon zo goed allemaal met de Hulk man."
Hopelijk komt dit ooit weer in een solofilm goed; volgens mij hebben we na de versies uit 2003 en 2008 nog niet de beste film gehad. Ik zou graag een Hulk-film zien in de stijl van Logan (dus wat kleinschaliger, serieuzer en R-rated), maar na de successen van de Hulk uit The Avengers en Ragnarok verwacht ik dat de toon wat luchtiger zal worden.
We gaan het zien!

Sunspot

Avatar

^

ja hoop het ook, maar was het niet zo dat Disney/Marvel helemaal geen solo Hulk film mag maken, iets met rechten.

rechten zitten nie tbij Fox, maar andere studio, weet niet meer welke

MikeyMo

Avatar

Eindelijk een big budget John Wayne Gacy film zo te zien :D

ThomasOMalley

Avatar

@Sunspot
Ik durf het niet te zeggen, moet toegeven dat ik vrij slecht geïnformeerd ben als het gaat om rechten binnen het superheldengenre.
Het zou in ieder geval erg zonde zijn.

Goku32

Avatar

Dit is niet de joker, eerder een clown die naar een party moet om op te treden. Ben wel benieuwd wat ze er van gaan maken. Want tot nu toe kan ik er niks van maken

Decepticon

Avatar

@Sunspot een Thomas,
De (distributie) rechten van Hulk liggen bij Universal.
Van wat ik mij kan herinneren wat iemand hier al eens geplaatst heeft in het verleden, is dat Marvel wel een Hulk film mag maken, maar dat de distributie rechten bij Universal liggen en blijkbaar zijn zij er nog niet uit kunnen komen wie wat gaat verdienen als ze weer een Hulk film zouden maken.

Wat betreft dit ik instagram filmpje, icm de muziek vind ik het er wel heel integrerend uit zien.

ThysRomani

Avatar

Even afgezien van of dit nou "the look" wordt of niet. Het clipje voelt ietwat morbide aan, in combinatie met medelijden. Hij brengt dit wel erg goed over.

Heb een goed gevoel over deze film!

major dutch

Avatar

https://youtu.be/P3rPb7PsOiU

nieuwslaatste nieuws

meest populair