Algemeen

Regisseur voor Marvel-film 'The Eternals' gevonden!

De vierde film in de "vierde fase".

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Volgens het betrouwbare The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios een regisseur gevonden voor de film The Eternals. Deze moet onderdeel worden van het grote Marvel Cinematic Universe en lijkt één van de eerste films te worden in Phase IV - het Marvel Cosmic Universe.

De regie komt in handen van Chloe Zhao. Zij is bekend van de films The Rider en Songs My Brothers Taught Me. Ze was eerder in beeld om Black Widow te regisseren. Deze film wordt nu opgepakt door Cate Shortland. Zhao zou verkozen zijn boven kandidaten als Nicole Kassell (HBO's Watchmen pilot), Travis Knight (Bumblebee) en Cristina Gallego en Ciro Guerra (Birds of Passage).

Het script komt uit de pen van Matthew en Ryan Firpo en gaat over superkrachtige en bijna onsterfelijke wezens die bekend staan als de Eternals en meer monsterlijke afstammelingen bekend als de Deviants die werden gecreëerd door kosmische wezens, de Celestials. Volgens THR zijn er twee hoofdpersonages, namelijk Ikaris, een man vol kosmische energie, en Sersi, die graag verplaatst onder mensen.

Een verschijningsdatum heeft The Eternals nog niet.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Kijk hier ontzettend naar uit.

Decepticon

Avatar

Klinkt goed, met 2 hoofd personages die elkaars tegenpolen zijn in.
Dan kan dit een hele grootse film worden die vrij klein in opzet is kwa personages.

Sunspot

Avatar

Niet echt bekend mee, ken er wel paar, ook van de films.

Thanos en Ego planet en die grote gasten. Z

Goku32

Avatar

Zegt me helemaal niks

Paulusie

Avatar

Mag van mij net als Inhumans overgeslagen worden.

nieuwslaatste nieuws

meest populair