Regisseur voor Marvel-film 'The Eternals' gevonden!

De vierde film in de "vierde fase".

Volgens het betrouwbare The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios een regisseur gevonden voor de film The Eternals. Deze moet onderdeel worden van het grote Marvel Cinematic Universe en lijkt één van de eerste films te worden in Phase IV - het Marvel Cosmic Universe.

De regie komt in handen van Chloe Zhao. Zij is bekend van de films The Rider en Songs My Brothers Taught Me. Ze was eerder in beeld om Black Widow te regisseren. Deze film wordt nu opgepakt door Cate Shortland. Zhao zou verkozen zijn boven kandidaten als Nicole Kassell (HBO's Watchmen pilot), Travis Knight (Bumblebee) en Cristina Gallego en Ciro Guerra (Birds of Passage).

Het script komt uit de pen van Matthew en Ryan Firpo en gaat over superkrachtige en bijna onsterfelijke wezens die bekend staan als de Eternals en meer monsterlijke afstammelingen bekend als de Deviants die werden gecreëerd door kosmische wezens, de Celestials. Volgens THR zijn er twee hoofdpersonages, namelijk Ikaris, een man vol kosmische energie, en Sersi, die graag verplaatst onder mensen.

Een verschijningsdatum heeft The Eternals nog niet.



NieuwsFilm

meest populair