Vreemde foto 'Avengers 4' met 'Doctor Strange'-personage

En krijgt Iron Man of War Machine een bizar groot kanon?

Heel wat van de acteurs uit het Marvel Cinematic Universe keren op dit moment terug naar de set van Avengers 4. Er worden namelijk aanvullende opnames gemaakt voor het vervolg op Avengers: Infinity War. Zo ook acteur Benedict Wong, die na Doctor Strange ook in het begin van Infinity War te zien was. Let op spoilers.

Wong speelt in het MCU het personage Wong, een handlanger van Benedict Cumberbatch' Doctor Strange en een bewaker van de Sanctum. In Infinity War is hij degene die, nadat Strange gevangen is genomen door Maw, afstand neemt van de Avengers om de Sanctum te bewaken. Het lijkt er dus op dat dit gaat terugkeren in Avengers 4.


Ondertussen duiken er steeds meer foto's op vanaf de set van Avengers 4, ook met foto's die deel 4 echt spoilen. Ook is er iets meer duidelijk over die geheimzinnige "Look hard"-foto die door de regisseurs werd gedeeld. Op dit foto is namelijk een apparaat te zien uit Infinity War, toen nog aanwezig in het hoofdkwartier van de Avengers. Is het een soort Quantum Realm-machine, of juist een bizar groot kanon voor Iron Man of War Machine?

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair