Is dit hoe Steve Trevor terugkeert in 'Wonder Woman 1984'?

Is dit hoe Steve Trevor terugkeert in 'Wonder Woman 1984'?

Eindelijk wat duidelijkheid.

Het is een grote vraag: hoe keert Steve Trevor (Chris Pine) terug in Wonder Woman 1984? Vandaag geeft een nieuw gerucht wat context en lijkt het erop dat we misschien wel weten hoe het personage, de grote liefde van Diana Prince (Gal Gadot) kan terugkeren in de vervolgfilm van regisseur Patty Jenkins. Vanaf hier dus mogelijk spoilers.

SuperBroMovies stelt dat acteur Pedro Pascal een godheid in vermomming speelt. Hij zou de rol van Hades spelen, al is dat niet helemaal zeker. Volgens SBM sluit Diana een deal met hem. Ze zal een paar opdrachten voor Hades uitvoeren en in ruil daarvoor brengt hij Steve weer tot leven.

Natuurlijk is het maar een gerucht en geldt hetzelfde adagium als altijd: neemt het met een korrel zout. Maar gezegd moet worden dat de site in het verleden wel eens goed heeft gezeten met dit soort geruchten, dus wie weer zit er een kern van waarheid in. Dat zou ook meteen verklaren waarom het personage er op de eerste foto die we van hem zagen er hetzelfde uitziet als in de eerste film.

Natuurlijk weten we pas in de loop van december 2019 echt zeker hoe Steve terugkeert.



NieuwsFilm

meest populair