Script 'Joker & Harley Quinn' af en zieke opening onthuld

Script 'Joker & Harley Quinn' af en zieke opening onthuld

Harley en de Joker kidnappen bekende zielenknijper.

Met de komst van het losstaande Joker en de Suicide Squad spin-off Birds of Prey lijkt een nieuwe film met Jared Leto's Joker niet het eerst volgende DCEU-project dat door Warner Bros. opgestart wordt. Toch ligt er al een script van Glenn Ficarra en John Requa die de film ook moeten regisseren.

De DC-film werd in de zomer van 2017 aangekondigd en sindsdien is het DC Extended Universe flink door elkaar geschud. Het is dus alles behalve zeker of Joker & Harley Quinn gerealiseerd wordt. Het duo gaf enkele details prijs: "Het is geweldig, het begint allemaal met Harley die Dr. Phil heeft ontvoert. Hopelijk gespeeld door Dr. Phil. Omdat zij en de Joker problemen hebben met hun relatie... We schreven Bad Santa een aantal jaar geleden, en we mengden de gevoeligheid van die film met de gevoeligheid uit onze serie This is Us. We brachten ze samen."

Het duo gaf ook aan "geen idee" te hebben wanneer de film in productie zou moeten gaan in de wirwar van DC-films. "We hebben het script ingeleverd en iedereen vond deze geweldig," aldus Requa.



NieuwsFilm

meest populair